Menu

Bliv sponsor i EGIF Fodbold

Det er vores målsætning, at Erritsø Fodbold afdeling som klub skal være et værested for ung som gammel, en klub med et socialt hjerte for fodbolden i lokal området, dette skal dog ikke forhindre os i at være sportsligt ambitiøse. 

Vi er glade for alle vores fodboldhold i EGIF Fodbold, men for sponsorer er EGIF Fodbold langt mere end en bande og et logo på hjemmesiden, det er en indgang til lokale forbrugere, og en sammenkædning med et sympatisk brand. EGIF Fodbold fylder mere i det lokale og regionale billede end mange tror, og placerer man og udnytter sit sponsorat rigtigt, er det meget billige markedsføringskroner, her et par eksempler: 

- EGIF Fodbold har en af områdets største ungdomsafdelinger. Over 400 unge medlemmer er lig med mange forældre, som er gode forbrugere og som oftest er i klubben et par gange om ugen.

- EGIF Fodbold er et fantastisk mødested med jeres kommende forbrugere – morgen, middag og aften 

SPONSORATER:

Reklamebander:
Reklamebande (75X250cm) på hjemmekampe på Erritsø stadion, kunstgræs banen eller på multibanen bag hallen og links på EGIF Fodbold´s hjemmeside.

Tøjsponsor:
Her får de deres logo / navn trykt på holdets trøjer og links på EGIF Fodbold´s hjemmeside. Skal det være kamptrøjer, overtrækstrøjer, opvarmnings trøjer eller evt. træningsdragter ?

Udskiftnings bokse sponsor: 
Her står deres navn / logo i udskiftnings boksene både indvendigt og på ydersiden.

Stadion ur sponsor: 
Her står deres navn / logo under stadion uret, på kunstgræsbanen

 

Specielle ønsker eller ideer: Prøv os  

Ring og få sat et møde op, eller hør nærmere hos: 

Kontaktpersoner:

Mads J. Hansen (Sponsorformand): 
Mobil: 2830 6660
E-mail: 
Tryk

 Med venlig hilsen Erritsø GIF Fodbold afdeling

Luk