Menu

U11 + U12 pigerne afsted til nyt pigestævne

image
Mads J. Hansen
08. april 2024 kl. 18:13
WOW park pigecup i Billund

I en pulserende atmosfære på det spritnye pigestævne i Billund stod Erritsø pigerne klar til at indtage banen. Med 33 stærke piger og fem tvivlsomme trænere ved deres side, og en hær af forældre og søskende som støttespillere på sidelinjen, var der ingen tvivl om, at EGIF var klar til at gøre en forskel.

EGIF blev repræsenteret af to U11-hold og et U12-hold, som på forhånd var blevet rykket op i en U13-række på grund af deres imponerende færdigheder. Stemningen var intens, og spændingen kunne mærkes på tværs af de 82 deltagende hold, der stræbte efter sejr.

På trods af at være det eneste hold i deres række, lod U12-holdet ikke chancen gå fra sig. De stod fast, visnede ikke under presset og gav alt, hvad de havde på banen. Med imponerende teamwork, tekniske færdigheder og en ubøjelig vilje, kæmpede de sig hele vejen til sejren og sikrede sig en suveræn førsteplads.

Men det var ikke kun U12-holdet, der udviste imponerende præstationer. Begge U11-hold gav også deres bedste og viste, hvorfor de hører til blandt de bedste i deres aldersgruppe. Med hårdt arbejde og dedikation sikrede de sig en 6. og 3. plads, hvilket bevidnede deres evner og engagement.

På tværs af alle kampe og resultater stod en ting klart: Erritsø pigerne havde gjort det igen. De havde vist deres styrke, deres talent og deres uophørlige vilje til at vinde. Og selvom dagen var fyldt med konkurrence og spænding, var den også fyldt med stolthed og glæde over de fantastiske præstationer, som holdet havde leveret.

Luk