Menu

Storsejr til Serie 3

image
Karsten Pedersen
05. maj 2024 kl. 17:43
Efter en god oplevelse med avancement i Pokalen i tirsdags skulle klubbens førstehold lørdag den 4/5 se om vi ikke kunne fortsætte fremgangen i turneringen, hvor vi hidtil havde skuffet. Mildt sagt.
Og det må vi sige lykkes.

Gæsterne fra Christiansfeld kom ikke ligefrem med en omgang feinschmecker fodbold. Det var mere traditionel Sønderjysk fodbold-kost. En masse tung fysik og så satse på direkte spil i dybden og dødbolde. Måske spillede de under deres normale niveau, de havde trods alt 7 points mod vores 1 før kampen, men på dagen var de i hvert fald kun det næstbedste hold.

Spillede vi så ren Michelin fodbold. Næ, det er nok at stramme den. Men vi forsøgte at servere friskt engagement, påpasselig defensiv, sulten løbevillighed krydret med fin teknik og individuel klasse. Med nogle lange afleveringer som garniture. Som en rigtig fodbold menu efter vores mening skal være. 
Og det var effektivt.
Vi førte 3-0 ved pausen efter scoringer af Hjalte Feddersen, Simon Juhl og Søren Christiansen.
Det blev 4-0 ved Hjalte Haenel og 5-0 ved Simon Juhl kort ind i 2.halvleg. Og så var den kamp selvfølgelig afgjort.
Og så var det tid til et længe ventet come-back. Nemlig da det blev til en halv times tid til Patrick Nyborg. Den tidligere topscorer og Årets Spiller i 2021 har været ude i næsten 2 år efter en hård korsbåndsskade. Patrick er selvfølgelig ikke tilbage på hans tidligere høje niveau endnu efter så lang en pause. Men vi håber og tror det nok skal komme. I hvert fald godt at han er tilbage. Og nå ja, han scorede selvfølgelig til slutresultatet 6-0.
Der var også en debutant. Den 14. denne sæson. Nemlig Mads Mathiassen som var på mål. 
Han er ikke i samme meget unge kategori som de øvrige debutanter. Men det er jo ikke så afgørende som målmand. Og den tidligere mangeårige klasse keeper i KFUM, som nu spiller Old Boys i EGIF, skuffede absolut heller ikke. Hans rutine, statur og engagement oser bare af klasse.

Kampens Spiller blev Hjalte Feddersen. Tæt efterfulgt i afstemningen af Jeppe Kondrup og Simon Juhl.

Nu er det jo som Franz Beckerlee sagde, da han dukkede op på Bistands kontoret et par år efter Gasolins opløsning : "Det går op og ned i showbusiness". Det gør det også i fodbold.
For os gælder det nu om at sørge for at det fortsat går op. I tabellen.
Og det ska vi gøre på tirsdag 7/5, når vi skal til Haderslev. Desværre igen uden nogle profiler fra dagens kamp. Men så er der heldigvis andre tilbage. Og når alle gør deres bedste, hele tiden, så kan vi også vinde den kamp.  

Træner Teamet
Luk