Opstilling: Lucas, Victor, Liam, Malthe, Simon, Nikolaj, Hjalte, Julius

Udskifter: Mirvan og Loui

Drengene er slet ikke vant til at vinde og det bærer det desværre også præg af. Så når det endelig sker, så bliver både træner og forældre jo helt forbavset og rykker sig i håret og tænker: Hvad skete der lige der?

Her kommer lige nogle highlights fra kampen:

09. 0-1 Mål til EGIF af Nicolai. Efter er flot gennembrud af Nikolaj helt ned til baglinjen, trykker han så af, fra en meget skrå vinkel og den fiser ind ved bagerste stolpe.

Erritsø formår at få tilkæmpet sig 4 hjørnespark i træk, inden for 7 minutter. Men igen viser det sig som er pænt gældende for holdet. De er ikke helt for skarpe inden foran kassen. Så det er nok noget der skal trænes ved lejlighed.

16. Ødis presser på. Der cleares i to omgange. Kun med en feber redning i sidste omgang af Lucas, gør at EGIF stadig er foran.

Undervejs er der mange flotte gennembrud på fløjene og det gør også at vi formår at holde bolden i den rigtige ende af banen meget af tiden.

18. En kæmpe chance til Julius, som der reddes af deres målmand med en fod parade.

Erritsø bliver lidt "loose" og det gør at så hænger forsvaret en smule. Det skyldes muligvis varmen, som på denne dag rundede over 27 grader i Ødis.

20. Igen Ødis på bolden. De har en kæmpe chance, som Lucas redder igen.

21. Mirvan dribler fantastisk på kanten af feltet og afslutter. Desværre ind i forsvarene. Ødis presser lidt på og drengene glemmer lidt aftalerne. Dog formår drengene at komme tilbage i kampen, med flere flotte løb op af banen.

Gode aktioner hele vejen rundt. Varmen og formen bliver afgørende i sidst af kampen, kan vi næsten sige på forkant.

De 3 fokus punkterne i dag var: God tone, aflevere-løb-fri og sideforskydning.

0-1 til pausen. Der var snak om forsætte i samme takter. Jesper var god til at rose dem og der blev nikket genkendende til at de dulle forsætte.

31. Igen hjørne. 7´ende Til EGIF. Men igen får vi intet ud af det.

32. Bolden kommer op den forkerte ende. Den cleares til hjørne. Efterfølgende ingenting.

33. 1-1 de scorer på en friløber, hvor Erritsø af flere omgange ikke får sparket den væk. Meget frustrerende for drengene, efter mange gode aktioner i de sidste 10 minutter.

36. "EGIF´s egen Vavro(FCK)" Mirvan hugger på kassen, lige efter at han er kommet over midterlinjen. Dog en kæmpe redning af deres målmand gør, at den ikke går ind.

Undervejs lægger vi mærke til dommeren. Han er god til fortælle drengene hvordan de skal kaste deres indkast. For begge hold har lidt svært ved at slippe bolden over hovedet. Så der er plads til forbedringer.

41. Flot afleveringer giver en chance til Mirvan, dom resolut trykker på kassen. Super redning af deres målmand.

46. 1-2 Igen hugger Nikolaj den ind over og den bliver ramt af deres forsvar og går ind.

47. 2-2 Så faldt Erritsø i søvn og det ender med en unødvendig scoring til de andre.

49. Straffe 2-3. Mirvan hugger den op i målet. Ingen chance for målmanden.

49. Igen, lige som i høvdingebold. Frem og tilbage og en stor chance ud af ingenting. Kæmpe redning med en hånd af Lucas igen, som får den skubbet ud til hjørne.

55. Drengene er meget trætte. Men tager stadig gode beslutninger.

56. Tika-taka spillet er glemt, men de formår stadig at presse på. Spillet forgår i den rigtige ende og tætteste på feltet.

60. Slut: 2-3. Kampen ender med en sejt til Erritsø GIF og alle er meget glade på drengenes vegne.

Debut til Hjalte og en stor kamp af Simon, som formår at løbe solen sort.