Debut sejr, til oldboys på dao park

image
Martin Stigbjerg
17. august 2023 kl. 20:27

Erritsøs "nye" 1. hold aka oldboys - kampholdet skulle for første gang i aktion onsdag aften mod et Vonsild hold, der selvfølgelig gæstede EGIF med ambitionen om 3 point. Vonsild måtte selvfølgelig sande, at niveauet og evnerne ikke rakte til at slå et stærkt spillende EGIF hold. Sejren blev 5-1 i EGIF´s favør.

Grøn, Nicki og Køter havde sat holdet godt op, så alle kendte deres rolle på banen. Ingen var i tvivl om, hvor de skulle løbe hen, eller hvor boldene skulle spilles hen. Dette gav pote relativt tidligt i første halvleg, hvor Chris fandt Lukas uden for feltet. Lukas er som altid iskold, så han sender med en følt Henry afslutning bolden afsted mod det lange hjørne uden chance for målmanden. 1-0. Senere i halvlegen kommer der en bold op til duel mellem Ruben og en forsvarsspiller. Ruben presser forsvarsspilleren til at heade en bold tilbage, hvor en lynhurtig Chris opsnapper bolden. Chris dribler uden om målmanden og med den største selvfølgelighed triller han bolden i mål. 2-0. Dette er også resultatet ved halvleg. Onde tunger vil mene, at Ruben også godt kunne have gjort det til 3-0 inden halvleg, da Nicki finder ham helt fri inde foran mål.

I 2. halvleg fortsætter tikitaka bolden fra EGIF, og det bliver først 3-0 af vores goalgetter i front, Kasper Krogh. Han har ikke mistet målnæsen på trods af den fremskredne alder. Tværtimod. Samme Krogh header senere i halvleg os på 4-0, da han flot header et fremragende hjørnespark fra Øberg ind over målmanden. Ruben slutter EGIFs målfest af med at smække bolden op i krogen fra nært hold. EGIF satte autopiloten til, og cruisede mod en sikker sejr. Dog vil vi lige vise lidt gæstfrihed til sidst, da Lars flot header en gammel EGIF spiller (Morten Iversen) helt fri til reducering. 5-1.

5-1 blev kampens resultat. EGIF leverede en absolut godkendt præstation, men det var selvfølgelig også, hvad der kunne forventes af sådan et sammentømret klassehold. Tak til øl til både, Køter, Chris, Grøn og Nicki.

Næste kamp er i SevenOaks på onsdag, hvor vi spiller klokken 19.00 - Vel mødt.