U11 Drenge C kamp referat: TSIF - EGIF 5-2

Mads J. Hansen
15. oktober 2022 kl. 09:49
TSIF - EGIF 5-2 (4-0)
U11 Drenge C
For første gang i dette halve år, skulle vi på kunstgræsbane og det gav os lidt problemer. Ikke at man kan give skylden for resultatet på banen, men fordi at vi havde svært ved at bolden rullede så hurtigt.
Det var meget udslagsgivende i første halvleg, hvor vi ikke er gode nok til at komme først i tacklingerne og er alt for passive. Samtidige "nuller" vi med bolden alt for meget, så vi helt glemmer det essentielle i fodbolden. Nemlig at spille hinanden gode og åbne op i spillet. Der var lidt for meget skolegårdsfodbold over det og så bliver vi straffet, når vi ikke spiller fodbold.
Vi stillede op i en 1-3-3-1 opstilling, som vi tidligere har gjort og det fungere faktisk hen af vejen rigtig godt. Dog er presset på den ene mand på midtbanen voldsomt stor og der skal virkelig ydes det maksimale for at kunne holde i længden. Samtidig er det vigtigt at vi støtter op og der haltede det lidt. Drengene bliver bedre til at holde deres såkaldte positioner og det giver mange gange flot opspil og chancer. Desværre kommer går vi til pausen, nede med 4-0.
Vi snakker lidt om hvad vi skal gøre anderledes og fokussen på 2. halvleg bliver at vi skal skyde noget mere ude fra og at vi går efter at vinde 2. halvleg. Mest af alt, fordi at kunstgræsbanen i Taulov er meget kort og de fleste af drengene sagtens kan skyde hårdt til bolden og ramme målet fra midten.
Som sagt, så ændre det faktisk hele præmissen og pludselig er vi tilbage i kampen. Vi scorer inden for de første 4 minutter af 2. halvleg og det gør at drengene pludselig tror på sig selv og de vokser lige 10 cm.
Vi presser yderlig på og det bliver næsten rent skyde telt mod Taulovs mål, men desværre mangler vi så pludselig kvalitet i skuddene og skyder meget midt på målmanden. Det skyldes dog også at det bliver sværere, når man bliver presset end at den ligger stille lige foran målet jo.
Vi "vinder" 2. halvleg med 2-1 og kampen ender 5-2 til Taulov.
Så i det hele er jeg meget tilfreds. Sidst vi spillede mod Taulov havde de 2 B spillere med og vi fik en ordentlig røvfuld. I dag var holdene meget jævne og hvis vi havde været mere kolde i flere situationer, havde vi også kunne spille 100% op imod dem.
Der er mange gode situationer som jeg lige bliver nødt til at fremhæve: Mere kommunikation på banen, bedre tacklinger, mere løb end sidste kamp og til sidst det vigtigste.... vi forsætter med at spille fodbold, selvom vi er bagud med 4 mål og drengene mistede ikke modet. Flot af alle drengene!