Menu

Glædelig jul & godt nytår

image
Mads J. Hansen
22. december 2022 kl. 12:19

Kære trænere, ledere, frivillige, sponsorer, samarbejdspartnere og spillere

Året er ved at rinde ud og vi kigger snart ind i år 2023. Året 2022, var igen et år med mange udfordringer, men også med mange gode timer på banerne og med glade fodboldspillere i alle aldre.  

Vi startede året med at være ”lukket” ned lokalt, grundet det høje smittetryk i lokalområdet og det gjorde også at vi ikke fik afholdt EGIF CUP. Heldigvis fik vi en kæmpe oprejsning med FØTEX CUP og med et rekordantal på banerne.

Vi har i årets løb må tage afsked med flere personer på både frivillig siden og træner siden og det gør at vi må rykke mere sammen i båden fremadrettet og vi håber at året 2023, vil blive året hvor vi får flere hænder i klubben.

Vi vil dog her på årets sidste dage, takke for den store opbakning der har været over hele året og vi håber at vi også i 2023, kan være aktiv fodboldklub, som der kan tilbyde et rigtigt godt & fedt træningsmiljø til vores spillere.

En sidste ting, vi gerne lige vil fortælle er: At fra nytår vil klubben få ny tøj leverandør, som bliver Hummel. Alt det omkring nyt tøj osv. vil komme på et senere tidspunkt.

Nu skal vi nyde tiden med vores nærmeste og ønske hinanden en glædelig jul og et godt nytår!

 

Med venlig hilsen formanden

Luk