Menu

Så starter vi op igen !

image
Mads J. Hansen
24. februar 2021 kl. 21:03

Juhuu...!              Bolden ruller igen

 

Så skal vi i gang igen. Det har vi virkelig ventet lang tid på.

Vi savner alle jer spillere og folk i og omkring klubben.

Efter dagens pressemøde, må vi nu være 25 personer samlet igen, til udendørs idræt. Vi har sendt mails ud til alle trænere og ledere både i går og i dag. De er adviseret i forhold til hvordan de skal forholde sig de nye retningslinjer.

Der er selvfølgelig udfordringer på flere hold, hvor der er flere end 20 spillere og nogle trænere. Så, der vil være hold der skal tænke i alternative baner, for at kunne tilbyde det bedste træning for alle. Vi ved at det vil give udfordringer, men vi stoler på at alle årgange vil yde det bedste for alle muligheder på og omkring holdet. Derfor beder vi også jer forældre om at respektere alle de frivillige som der igen yder en kæmpe hjælp i klubben, for at vi alle kan komme i gang med at træne igen.

Vi skal ”tilbage” til det samme koncept, som vi benyttede før vi lukkede ned.

  • Hold stadig afstand.
  • Ankom til den tid, som holdet angiver dig.
  • Forlad træning så hurtigt som muligt bagefter osv.

 

De praktiske ting i forhold omklædning, toilet faciliter osv. kan vi desværre ikke helt fortælle jer endnu. Vi er i dialog med EIC.

Hvad angår kampe, så har vi hellere ikke noget at kunne berette om der endnu. Det forventer vi at få et overblik over, i løbet af ugen. Vi venter spændt på hvad DBU melder ud, på det punkt.

Men en ting er sikkert – Vi åbner for træning igen på mandag d. 01. marts

Med sportslig hilsen

Bestyrelsen