Menu

Pavillon på vej

image
Mads J. Hansen
17. marts 2021 kl. 20:18

Nyt klublokale på vej, til fodboldafdelingen

Efter flere år uden faciliter på Snaremosevej, er det endelig lykkedes os, igen at få det.

Det bliver meget glædeligt for alle klubbens medlemmer og nok allermest for alle pigespillerne, i vintermånederne. Da vi også får toiletter i den nye bygning. Der skal dog stadig omklædes i hallen og vi vil også stadig beholde klublokalet der.

Glæden er stor og vi er begyndt at tælle ned, til at entreprenøren begynder at gå i jorden. Hele projektet har været længe undervejs og med en masse bump på vejen. Det skal vi dog se bort fra nu og glæde os over at det er lykkedes at komme i mål.

Vi har i fodboldklubben kunne observere at det sociale liv omkring klubben er blevet kraftigt reduceret, siden vi flyttede væk fra Snaremosevej til EIC. Vi har undervejs forsøgt mange ting, for at få gang i vores klubliv igen. Desværre forgæves i samme omfang, som tidligere. Vi håber dermed at ved de nye lokaler, kan fastholde spillerne til at nyde samværet, før, under eller efter træningerne. Det er kun fantasien, der sætter grænser nu.

Samtidig kommer der en overdækket terrasse, så forældre og tilskuere i de kolde måneder, kan sidde overdækket og kigge ud på kunstgræsbanen. Den vil i løbet af år 2021, blive bygget af vores lokale tømrer Søren Kempel.

Selve bygningen er i 3 moduler, som vil blive samlet på stedet, her i foråret. Efter ankomst vil der gå et par uger, før vi kan benytte lokalerne.

”Huset” vil være tomt og uden de store planer endnu. Bestyrelsen har også drøftet hvad det skal indeholde, men intet er fastlagt endnu. Så står du og kunne tænke dig at være med til det her projekt med indretning osv. er du altid velkommen til at tage kontakt til en fra bestyrelsen.

Selve bygningen bliver en pavillon og indeholder, tekøkken, toiletter, opholdsrum og depotrum.

Vi vil i løbet ad foråret indkalde til arbejdsdage, når vi ved hvad der skal gøres efter opstillingen. Samtidig også med hvor mange vi må være samlet på det tidspunkt, alt efter forsamlingsforbuddet.

Hele området omkring fodboldbanerne vil få et gevaldigt løft, da der også er tyndet en smule ud mellem træerne og vi håber kunne forsætte, i samarbejde med kommunen, på hele anlægget.

Med venlig hilsen

bestyrelsen