image
Morten Gram
12. oktober 2020 kl. 22:03

Søndag den 11/10 tog klubbens førstehold til Ødsted Stadion for at møde
Ammitsbøl/Egtved. Før kampen lå vi 1 points foran hjemmeholdet i et voldsomt tæt midterfelt i puljen.
Vi var uden Patrick Nyborg, Ardit Rama og Mikkel Marcher der alle er ude med skader.
Det gav så plads til Frederik Munch, der har trænet med et stykke tid og nu så fik debut.
Vi spillede alt i alt også en udmærket kamp.

Vi kom bagud efter klumpspil efter vi ikke får clearet et hjørnespark ordentligt. Vi udligner så ved Jonas Bo Ottesen. Men inden pausen er den gal igen, da vi ikke dækker op på et indlæg.
I 2.halvleg er det os der spiller bedst. Vi lægger et godt pres og har flere muligheder for at udligne. Istedet kommer Ammitsbøl på 3-1 på et flot sparket direkte frispark.
Vi reducerer ved Anders Ole Kofoed. Og i den periode ligger det til en udligning. Men så får hjemmeholdet en kontra 10 minutter før tid, hvor vi får lidt for mange forsvars spillere med frem.
Spillerne forsøger virkelig på at komme igen, og vi får også nogle gode chancer.
Men det ender med 4-2.