image
Morten Gram
23. august 2020 kl. 13:07
Klubbens førstehold skulle lørdag den 22. hjemme møde Ammitsbøl/Egtved.
Vi vidste på forhånd, at det var en teknisk god og løbestærk modstander. Og det holdt også stik.
I 1.halvleg havde gæsterne bolden mest. Men vi "stod godt" og havde egentlig rimelig styr på det. Og havde også de største chancer.
Så vi gik til pausen med en god fornemmelse Og 0-0.
Men vi kom aldrig rigtigt ordentligt igang i 2.halvleg. Først scorede Ammitsbøl i en situation, hvor vi i 2 omgange fejlvurderede en lang aflevering. Og kort efter scorer de på et hjørnespark, hvor de header bolden flot ind.
Der var egentlig god tid tilbage.
Men vi manglede bare energi og overskud til at komme igen. Og måtte indkassere et 2-0 nederlag.
Ser man på chancerne kunne man godt argumentere for at vi skulle have haft point. Men der manglede vi i dag noget kvalitet til at forvandle chancer til mål.
Og alt i alt kan vi desværre ikke være tilfredse med præstationen. Og derfor heller ikke klage over resultatet.
Måske skyldes det de mange kampe på kort tid, i hård varme. Måske mangler vi noget form. Måske var det bare en kollektiv offday.
Vi var i hvert fald uden den sædvanlige og nødvendige energi og tro på det i dag. Så fair nok at Ammitsbøl vandt. Som også skal have kredit for en god kamp.
Vi får nu en god trænings uge inden vi skal til VB tirsdag den 1/9. Det har vi brug for.
Kampens Spiller blev Brian Printtans. Men også anfører Martin Mauer markerede sig.
Før kampen blev det markeret at Stefan Printtans har rundet de 100 kampe. Stort Tillykke til Stefan.