Menu

Information til hele klubben

image
Mads J. Hansen
22. september 2020 kl. 19:16

Information fra EGIF Fodbold

På baggrund af det høje smittetryk som i øjeblikket har lagt sig over Fredericia, vil vi i den næste tid, informere jer om at vi også tager ansvar i Erritsø.

Derfor vil vi minde alle jer trænere, ledere og klubpersoner og forældre - om at huske vores spillere på, at Corona / COVID-19 stadig er iblandt os. Vi skal stadig følge sundhedsministeriets anbefalinger, med både at holde afstand og huske at vaske hænder og bruge sprit, når det er tilgængeligt.

Efter dagens pressemøde, på rådhuset hvor Fredericia Kommune beder os om at minimere vores aktiviteter, har vi fra bestyrelsens side vurderet at vi stadig forsætter vores træninger, men lukker ned for alt anden – Såsom møder og andre sammenkomster.

Vi ser også gerne at vores trænere, hvor det er muligt, bede om at holde afstand i øvelserne. Vi har gjort det før og det kan vi også godt igen. Men vi har også valgt at vi fra i dag, lukker vores omklædnings faciliteter i EIC for en periode. Samtidig vil vi tage kontakt til udefrakommende hold, om at klæde om hjemmefra.

I og med at vi er en udendørs sport, har vi nemmere ved at overholde kravene om afstand og forhåbentlig nemmere kan komme igennem denne her periode med det høje smittetal.

En sidste ting – Der er også kommet nye retningslinjer fra DBU, i forhold til både kamp og træning i forhold til folk på anlægget. Det gælder både som forældre og tilskuer til kampe.

Et af de store spørgsmål er f.eks. dette her: Hvad hvis der foregår både træning og kamp/stævne på anlægget samtidigt?

Der må gerne foregå træning og kamp/stævne på anlægget samtidigt. 

Ved kampe dispenseres der for der generelle forsamlingsforbud, så der må være op til 500 personer forsamlet, hvis publikum sidder ned på stole.

Til træning dispenseres der ikke fra forsamlingsforbuddet, men der må gerne være tilskuere i afmærkede zoner, så længe det samlede antal personer (inkl. trænende spillere, trænere og frivillige samt tilskuere) ikke overstiger forsamlingsforbuddet.

Du kan læse meget mere her: https://www.dbu.dk/klubservice/fodboldens-corona-regler/

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte klubbens Corona ansvarlige:                                 

Mads J. Hansen – 2830 6660 eller på mail: formand@egif-fodbold.dk

 

Husk disse simple råd i vores klub:

  • Hold afstand – Det er kun træneren der henter bolde, remedier osv. i boldrummet.
  • Husk din egen drikkedunk. Del den ikke med andre og sprøjt ikke på andre.
  • Før og efter træning - Vask dine hænder eller benyt klubbens sprit til dine hænder
  • Omklædning hjemmefra

Luk