Menu

Åbning af vores omklædningsrum igen

image
Mads J. Hansen
05. oktober 2020 kl. 15:57

Erritsø 05/10-2020

 

Åbning af vores omklædningsrum igen

 

Hej trænere/ ledere i EGIF Fodbold

Vi har i dag valgt at åbne for ibrugtagning af omklædningsrummene igen. Vi kan konstatere at smittetrykket heldigvis er faldet i Fredericia igen. Det er på den baggrund, som vi har valgt at åbne for omklædningsrummene igen.  Det skal samtidig siges at vi følger tallene ganske nøje og vi håber at det ikke bliver nødvendigt af nedlukke dem igen.

Vi vil samtidig minde jer om, at der stadig er begrænsninger på antallet, som der må være i omklædningen ad gangen og det lyder på 11 personer af gangen pt.

Samtidig åbner vi også for klublokalet igen, så folk er velkomne til at afholde møder igen. Dog stadig på samme måde som førhen. Med 1 meter imellem folk og maks. 26 personer siddende i klublokalet ad gangen.

Der er ingen krav om at der skal rengøres mellem holdene i omklædningen, men derfor vil vi bede jer om at disse her ting:

  • Sprit hænder af når man kommer ind på gangen. BÅDE når man ankommer første gang, OG når man kommer tilbage efter træning/kamp. (Der hænger spritdispenser på væggen, lige over for indgangsdøren, lige som der også står en inde i klublokalet, lige inden for døren). Dvs. gå altid IND ad indgang 4, og ud samme vej. Dørene i omklædningsrummene, som fører direkte ud til det fri, er KUN til at gå UD af, når man skal ud at spille. Disse døre skal altså IKKE låses op, så man kan gå ind af dem. Bemærk – Ingen fodboldstøvler på gangene. Det ødelægger gulvet!
  • Rør ikke ved knager og bænke i omklædningsrummene med hænderne, og sæt dig ikke på bænke uden at have bukser på, eller sid på et håndklæde.
  • Vask hænder grundigt efter toiletbesøg.

 

Der bliver gjort rent én gang i døgnet i fodboldafdelingen. Typisk om formiddagen. Hvis lokalerne ikke ser ud, som de burde bedes i henvende jer hos centerleder Kim Borg eller en af de andre medarbejder i EIC

 

M.v.h.

Bestyrelsen

Luk