Morten Gram
09. juni 2019 kl. 06:49

Klubbens førstehold skulle lørdag morgen en tur til Trelde for at holde fast i opryknings chancen.
Og det krævede en sejr.

Inden vi bliver for kritiske overfor os selv, skal det nok først nævnes, at banen var langhåret og ujævn. Og at dommeren tilsyneladende ikke var fan af hjørnespark til os. Han er egentlig en fin dommer, men overså mærkeligt 5 hjørnespark til os.
Det havde måske heller ikke gjort den store forskel, da vi ikke magtede at sparke dem ordentligt.
Og desværre var det ikke det eneste, vi ikke gjorde godt nok.

Trelde er normalt et udmærket hold. Men var afbuds ramt og måtte spille 2.halvleg med 1 skadet spiller, da de kun var 11 mand efter en skade i 1.halvleg.
Men alligevel kunne vi ikke vinde kampen i overbevisende stil.

Vi starter egentlig udmærket og kommer foran ved Martin Jørgensen. Som også blev Kampens Spiller.
Men laver så en opspils fejl og gider ikke rigtig løbe retur.
Og må så gå til pausen med 1-1.
Ikke nødvendigvis en katastrofe.
Og vi skaber da også en håndfuld KÆMPE chancer igennem 2.halvleg. Men de blev alle brændt på det skammeligste.
Det lugtede så af nok en skuffelse i stil med 0-0 mod SevenOaks og et farvel til den direkte oprykning.
Men heldigvis lykkedes det Jonas Bo Ottesen at ramme målet på en returbold i sidste minut.
Og vi får en 2-1 sejr og 3 altafgørende points.
Og det er jo fint.

Men det er for træls, at vi nok en gang står med en fornemmelse af at det er alt for stor forskel på holdets potentiale og så det vi rent faktisk præsterer.

Hvis vi for alvor skal tro på direkte oprykning, som kræver sejre i de sidste 3 kampe, da Vinding ikke kommer til at sætte points til, er vi nødt til at hæve niveauet.
Det ville være rart, hvis vi bliver mere effektive foran mål, ikke kikser for mange pasninger, ikke taber bolden i dumme driblinger og sparker nogle bedre hjørnespark.
Men det har bedre hold end os også problemer med ind imellem.
Så det kan vi desværre ikke bare lige regne med.
Men så er det jo at man må løbe noget ekstra, presse modstanderen noget mere, gå helhjertet efter at vinde dødbolde og være koncentreret og gide løbe retur ved boldtab.
Det er punkter alle kan sørge for at leve op til.
Så vipper marginalerne nemmere til vores fordel i de perioder, hvor vi ikke lykkedes med opspillet og afslutningerne.
Eller som tyskerne siger (oversat) "fra kamp til spil"

Og så kan vi også vinde næste kamp.
Selvom det bliver svært.
Tirsdag skal vi til Smidstrup. Og værterne har vundet samtlige hjemmekampe og har med en sejr over os stadig en chance for at blande sig i topstriden.

Så vi har brug for at vores potentiale bliver forvandlet til effektiv kvalitet.

2024 26. marts kl. 07:13