Lørdag de 22. skulle klubbens førstehold spille pokal kap mod FC Sønderborg.

Det var vores 4 kamp og den sidste i JBU regi inden den efter sommerferien overtages af DBU og Divisions holdene indtræder.

Det bliver så desværre ikke med os.

Det var en kamp vi havde set frem til med stor spænding. Sønderjyderne havde onsdag netop tabt i kval kamp om oprykning til Danmarks serien, og det er et hold der spiller 4 rækker over os.

De havde en håndfuld reserver med. Men dvs. fra Serie 1. Så på papiret burde vi ikke have en chance.

Men hvor der har været en del dage hvor man har tænkt, at der mere i holdet end de har vist i nogle kampe, var det ikke tilfældet lørdag.

Slet ikke.

Vi havde kun lige 14 mand klar til kampen. Nogle småskadet og ikke i stand til at spille 90 minutter.

Men vi skal love for at alle voksede med opgaven og fandt det bedste frem i sig selv.

Ingen tvivl om at Sønderborg havde bolden mest. Men i de første 45 minutter er det faktisk os der havde de bedste chancer. Desværre varede 1.havleg 46 minutter og udeholdet kom på 1-0 lige før pausen.

Det bliver også 2-0 kort ind i 2.halvleg.

Men så reducerer Stefan Printtans og vi er igen med i kampen. Da Sønderborg kommer på 3-1 midt i 2.halvleg ser det sort ud.

Men 5 minutter før tid scorer Jonas Bo Ottensen, og vi har pludselig en chance for at få uafgjort og komme i forlænget spilletid. 2 minutter før tid får vi så efter et indlæg på en dødbold straffespark efter skub i ryggen. Jonas Bo scorer sikkert. Og der er stor jubel. Dog kun i kort tid da udeholdet så får straffespark i sidste minut.

Men målmand Niklas Gisler snupper den. Igen. For 3.kamp i træk i pokal turneringen. Og så er der jubel igen.

Vi skal så i forlænget spilletid. Med den hårde varme og efterhånden flere spillere der kæmpede med skader, så vi ikke ligefrem ind i 2 x 15 minutters hygge.

Vi var dog fast besluttet på at forsøge at komme i straffesparks konkurrence, hvor vi var overbevist om at vi nok skulle kunne vinde.

Det så også ud til at lykkedes. Men 4 minutter før tid scorer Sønderborg til 4-3. Og det var ikke fordi de så ud som om det lige var noget de havde klaret med venstre hånd. De jublede helt vildt. Forståeligt.

De scorer så et flot mål i sidste minut. Og ender med at vinde fortjent 5-3.

Men vores drenge har al mulig grund til at være tilfreds og stolte over præstationen.

Vi døde med støvlerne på. Og gav os selv en stor oplevelse. Og de mange fremmødte et rigtig pokal brag.

Tak for støtten på tilskuer pladserne.

Vi stemmer ikke om Kampens Spiller i Pokal kampene. Men på en dag med en stor præstation fra alle, modbeviste dagens 100 kamps jubilaren anfører Martin Mauer med en stor kamp, at jubilarer ikke altid spiller godt.

Vi er så nu færdig i Pokalen.

Men der er stadig en stor opgave foran os. Tirsdag spiller vi hjemme i kval kamp mod Give Fremad. Det gælder retten til at få en afgørende kval kamp på lørdag den 29/6 mod en 3.sidst fra serie 2 om en plads i Serie 2 næste sæson.