Morten Gram
15. august 2019 kl. 15:50

Tirsdag den 13 var det tid til at få sparket den nye sæson i gang for klubbens førstehold.

Sikkert som de fleste andre hold har det ikke været en perfekt opstart, da der er kommet en del ferie i vejen. Men vi havde nu alligevel en rimelig god fornemmelse mht. formen.

Dagens modstander var Vejle Boldklub. Og traditions klubbens bedste amatør hold som efter 2 nedrykninger i træk er gået fra Jyllands serien til Serie 2 på 1 år. Der har dog været noget udskiftning i den tid.

Men det viste sig at være et rigtig godt hold.

Vi var i stor dele af kampen presset mere end vi har været vant til. Man kunne godt se at vi har haft det lidt for let i Serie 3, og vi skal hurtigst muligt lægge noget på i nærkampe og tempo i tanke og handling.

Men spillerne havde en god mentalitet og leverede alt i alt en god kamp.

Vi kom bagud efter kun 7 minutter. Men Jonas Bo Ottesen udlignede kort efter på et flot lop over målmanden efter en god frispilning af Emil Laursen.

Kort før pausen får vi straffespark efter en Veje hånd på bolden efter et hjørnespark.

Jonas Bo scorede sikkert.

2.halvleg var vi godt med i perioder og havde nogle gode chancer for at lukke kampen. Men vi var også presset i bund mod slutningen. Men ved hjælp af en god målmand og flot fight kørte vi 2-1 sejren hjem.

Kampens Spiller blev suverænt målmand Jesper Thrane.

Den mange årige 1.målmand spillede sin kamp nr.300. Og det flotte jubilæum kunne ikke fejres på en bedre måde.

I en kamp hvor vi som hold leverede en god indsats var der i afstemningen også mange fortjente stemmer til unge Brian Printtans. Han spillede sin blot 2.kamp. Men var fremragende i hele kampen på højre back.

Anfører Martin Mauer Holm og den dobbelte målscorer Jonas Bo Ottesen fik også fortjent en del stemmer.

Vi glæder os over en rigtig god start.

Men vi kan og skal på ingen måde læne os tilbage og tro det bare går af sig selv. Hver eneste kamp bliver en kæmpe udfordring. Men vi vil have en chance for at vinde hver gang vi går på banen. Hvis vi ellers alle leverer vores bedste.

Lad os prøve at gøre det på lørdag, hvor vi skal til Hover.

2024 26. marts kl. 07:13