image
Gitte Schouborg
02. september 2018 kl. 22:05

WOW sikke en søndag 🏆⚽️🏆⚽️

U 14 drengene startede dagen med en sejr mod Spjald 1 - 0. Det var den direkte kamp om 4. pladsen i puljen. Sejren betød at vi skulle spille om pladserne 5 - 8 pladsen.
Efter en kamp med brændt straffe, 5 minutters udvisning, direkte rødt. Endte kampen 0-0 i ordinær spilletid. Dermed skulle kampens afgøres på straffespark.
Heldigvis var det os som som løb med sejren.
Dermed skulle vi spille om 5-6. Pladsen. Den tabte vi 2 - 1 efter en jævnbyrdig kamp. En flot 6. plads mod meget vanskelige modstandere som i de fleste kampe var et år ældre.

U10 pigerne skulle Idag spille B slutspil
Sikke noget flot fodbold de kan spille.
De piger bliver bare bedre og bedre. Med en målscore på 9-1 samlet kunne de løfte pokalen som vinder af det slutspil. 🏆

U10 drengene skulle Idag spille en sidste kamp i puljespillet samt finalerundene.

EGIF2 kom jo på den utaknemmelige 3. Plads i puljen afpoint med nr. 2 dermed skulle de ud i placerings kampe. Her leverede de næsten fejlfrit spil og vandt kampene 2-0 og 3-0.  De sluttede på en super flot 5. Plads og tabte kun 4 point på hele stævnet. Super flot af drengene.

EGIF1 var allerede sikre på at gå videre til semifinalerne og det gjorde de med max point.
I semifinalen mødte vi VRI1 og det var en nervepirrende affære, men heldigvis tog vi sejren 1-0.
Dermed ventede hjemmeholdet HOG1. I puljespillet havde vi tæsket dem 4-1, mon vi kunne gøre det igen.
Allerede 1 minut inde i kampen kom vi foran 1-0 og ret hurtig efter 2-0 også gik det bare derudaf.  4-0 endte kampen og dermed vindere af U10 B rækken til Hinnerup 2018. 🏆