Menu

Serie 3 slutter sæsonen med hjemmekamp på lørdag kl. 13.30

image
Erik Paulin
01. november 2018 kl. 22:14

Velkommen til sidste sæson i kampen mod Lunderskov Boldklub.

 

Seest Boldklub sikrede sig oprykning til serie 2, da de sidste søndag vandt 1-0 over dagens modstander fra Lunderskov. Stort tillykke til Seest med en fortjent oprykning. Da vi kom til "sydkredsen", forventede vi, at kampen for undertrykkelsesstedet var en opgør mellem Seest og os. Det blev også lidt undervejs, men vi skal også bemærke, at vi ikke var gode nok, da det kom til beslutningen. Vi tabte også begge kampe til Seest.

 

Vi er foran den sidste runde på 2. pladsen, og selvfølgelig vil vi kæmpe for at opretholde. Det kræver en sejr over Lunderskov, hvis Vamdrup vinder de 2 kampe de mangler mod Dalby GF, som vi forventer (den ene er spillet torsdag).

 

Dagens modstander fra Lunderskov flyttede tilbage i serie 4 sidste weekend, da de nævnte at tabe et knæ til Seest. Lunderskov er et solidt hold, der kæmper godt, og vi havde svært ved at ramme en smal 2-1 sejr i landet, da vi spillede i Lunderskov. Lunderskov vil selvfølgelig forsøge at afslutte sæsonen godt, men vi har 2. plads til at spille for, så det skal gøre en forskel.

 

Når vi ser på os selv, må vi også bemærke, at målemaskinen er gået lidt, her i 2. runde. Jeg afrundede først 7 kampe, vi scorede ikke mindre end 30 mål, men i de sidste 6 spil har vi kun fået bolden i kassen 5 gange. Vi håber, at vi i dag kan komme tilbage til målene, fordi vi har et målretningsspil. The positive is also that we still have a lot of opportunities.

 

Vi vil selvfølgelig komme tilbage til kurv, og vi vil med glæde træne på et rigtig flot niveau, hvor bolden bliver sparket i kassen med god kvalitet. Det har derfor været lidt frustrerende, at vi ikke har kunnet overføre de gode træningstræk til kampene. Forhåbentlig kommer det i dag.

 

Vi håber vi kan give en god kamp i slutningen af ​​sæsonen og tak for backing på sidelinjen.

Hilsen Erik Paulin

Luk