Menu

Første kamp for tredje senior

image
Allan Pedersen
21. august 2018 kl. 09:47

I dag var det sæsonens første kamp for klubbens nye senior hold, som hovedsageligt består af spillere mellem 15-17 år, som skal til at lære at begå sig i seniorrækkerne.
Vi har trænet godt i de par uger optakten har været, men vi har ikke fået spillet træningskampe, så vi var lidt spændte på om vi kunne begå os rent fysisk mod voksne mænd. Teknisk og spillemæssigt er disse knægte så dygtige, så på disse områder var vi næsten sikre på, at vi ville være dagens modstander overlegen.
Vi var ikke langt inde i kampen før det kunne ses, at vi var et langt bedre hold, og har langt dygtigere spillere end dagens modstander, og vi vandt knusende sikkert med hele 8-0.
FC Vestbyen som vi spillede mod i dag vil helt sikkert høre til i bunden af rækken, så der skal nok komme mere modstand til os i de kommende kampe. Vi vil dog helt sikkert også samtidigt blive et langt bedre hold som sæsonen skrider frem og vi får flere træninger og kampe i benene.
Jeg har trænet en del af disse drenge siden de startede i klubben som 5-6 årig og i de sidste mange år sammen med Paul Bork. For mig har det i alle årene været fantastisk at bruge timer med disse knægte og det ser bestemt ud til at fortsætte i denne sæson. Vi har virkelig en god trup med nogle fantastiske skønne knægte, som samtidig er virkelige gode fodboldspillere. Jeg håber og tror på, at vi i de nærmeste år får flere af disse knægte at se på klubbens første hold.
I det hele taget er det en fornøjelse at være en del af senior afdelingen i EGIF, som virkelig blomstrer med mange spillere til alle 3 senior hold. Alle 3 hold er også kommet godt fra start med sejre i første spillerunde.

2024 26. marts kl. 07:13
Serie 3 klar til sæson start Serie 3 klar til sæson start - sådan da
2024
02. marts kl. 16:21 EGIF FODBOLD var medarrangør ved Royal Run-træning i marts
2024
29. februar kl. 06:00 EGIF’s lederpris 2024
2024
25. februar kl. 11:24 1.holdet taber fortjent
2024
23. februar kl. 13:31 Generalforsamling for 2023
Luk