Menu

Fælles træning for pigerne, fra flere klubber

image
Anita Hebsgaard
10. september 2018 kl. 20:48
Onsdag d.5/9-18 var banerne ved klublokalet fyldt med en masse glade piger i alderen 7-9 år, der var  i samarbejde med Fredericia KF arrangeret fælles træning for U8-U10 pigerne rundt om i Fredericias klubber.
Der mødte 22 friske piger op fordelt på Erritsø GIF, Trelde og BPI, vi havde besøg af 3 piger fra U15 ved Fredericia KF, der var derfor lagt op til nogle sjove timer i fodboldens tegn.

Fra start af var alle piger klar til hvad træner Michael Hebsgaard havde planlagt og med trænerne fra Trelde og BPI på de forskellige stationer gik træningen i gang. Rundt omkring var der kun glæde at spore og alle hyggede sig i hinandens selskab. Det var uden tvivl sjovt at spille med andre end dem man til daglig træner med. Træningen blev sluttet af med kamp hvor pigerne blev blandet godt så de ikke spillede med dem de plejer.

Der var besøg af en journalist fra Fredericia Avisen som gik rundt og tog billeder til en artikel - se artiklen her https://fredericiaavisen.dk/mens-landsholdet-sejler-holder-pigefodbolden-sammen-i-fredericia/

Fra Fredericia KF havde Tina Aabo sørget for lidt lækkert til pigerne efterfølgende, som venligst var sponsoreret af Føtex Vest. Dette var den første fælles træning for pigerne og planen er vi på sigt jævnligt vil have fælles træninger og klubberne skiftes til at holde det. 

Vi er allerede i gang med at planlægge den næste som nok vil foregå i Trelde - dato og sted vil blive meddelt på de respektive Facebook sider.

Vi i EGIF trænerstaben for pigerne siger tak for en skøn første træning og glæder os til næste fælles træning 😊

Luk