Menu

EGIF indtog VB Cup 2018

image
Jesper Wagner & Mikael Busse
25. juni 2018 kl. 20:57

EGIF indtog VB Cup 2018

I weekenden den 23. og 24. Juni indtog Erritsø GIF Ungdom banerne ved VB Cup 2018 – En solrig weekend der dog blev krydret med en del blæst, som særligt lørdag krævede en del varmere tøj end det vejr vi har set tidligere på måneden.

 

U6 – Årgang 2012

Lørdag blev der lagt ud med de små årgange hvor resultaterne ikke har den store betydning, men i fodbold er det jo altid sjovest at vinde. U6 deltog i årets VB Cup med 3 hold i 3 forskellige puljer, og i 11 kampe blev det til hele 8 sejre, 1 uafgjort og 2 nederlag.

Taget alderen i betragtning var det tydeligt, at vores årgang 2012 allerede nu viser flere sammenspilsmæssige kvaliteter end andre. Så der er en spændende årgang på vej.

 

Søndag var det de store børns tur til besøge VB´s nye anlæg og her deltog EGIF med hold i U9A, U9B, U11A og U11B rækkerne.

Det var en tur der startede blæsende og køligt men sluttede varmt og med genskær fra solen i de store pokaler.

På alle niveauer blev der spillet gode kampe med høj intensitet inden solen kunne skinne på kinden og de store pokaler.

 

U9 – Årgang 2009

På U9 har drengene været inde i en god stabil periode på højt niveau. Som træner er det dejligt at være vidne til den opbakning der er fra forældre og se drengene tage ansvar - for sig selv og holdet, få overskud til at løfte blikket og se hvem der skal dækkes og hvor der er frie rum at spille bolden ud i ikke mindst stå sammen som et hold.

Disse takter blev videreført i dag og efter 4 sejre og en uafgjort kunne U9A løfte pokalen som vinder af VB Cup 2018.

U9B kunne også tage derfra som ubesejrede med 5 point, men med en uafgjort mod et godt spillende U8A hold fra Bredballe der fik sejre i deres 2 andre kampe var det desværre ikke nok til at gå videre avancement fra puljen.

Men alt i alt en god dag og med lovende takter fra et godt spillende B-hold giver det en god fornemmelse for bredden at gå ferien i møde med.

 

U11 – Årgang 2007

På U11 har A-holdet på det seneste haft svingende resultater, hvilket drengene på dagen havde lagt helt væk. Der blev lagt ud med en sikker 3-0 sejr over et velspillende hold fra Hedensted, hvilket blev fulgt op af endnu en sejr på 2-1 mod HEI der til daglig frister tilværelsen i Golden League, og tidligere endda på Guld niveau. Det var en kamp hvor vi havde svært ved at spille os ud af deres presspil, men trods det trak vi os sejrrigt ud af kampen, og med 6 point efter 2 kampe var vi allerede sikre på puljesejren. Derfor stillede vi op mod puljens bundhold fra HOG i en noget alternativ opstilling, og dermed også afspejlet i resultatet på 1-1.

I finalen skulle vi møde Vinding der også spiller Golden League, og det blev til endnu en tæt kamp der først blev afgjort 1 minut før tid på et fantastisk frisparksmål til 1-0 af Mads Dueholm der netop blev indskiftet til formålet. Kampen bød ikke på flere mål og dermed kunne Erritsø U11A lade sig kåre som vindere af VB Cup 2018.

 

Samtidig med at finalen i U11A gik i gang, startede U11B rækken også på banen ved siden af, og her lagde drengene desværre ud med et marginalt nederlag på 4-3 til HEI's B-hold, der også senere kunne lade sig kåre som turneringens vindere.

Men Erritsø drengene lod sig ikke kue af denne start, og med en fantastisk fight og stærk indstilling sluttede de dagen af med 2 sejre på 4-0 over HOG og 6-0 over Voel fra Silkeborg. Dermed kunne drengene løfte sølvpokalen i dette års VB Cup.

På U11B havde vi besøg af Konrad HM fra Island, som viste hvad den Islandske fightervilje er gjort af og dette udmøntede sig også i en kåring som dagens spiller fra hans holdkammerater efter stævnet.

Hvis vi kigger tilbage på sæsonen, så startede vi med at tilmelde vores B-hold i B2, der lagde ud med blandede resultater. Men langsomt flyttede de sig op af rangstigen, og senest krydret med en oprykning til B1 hvor de har haft tætte kampe i en stærk besat række, og nu en flot andenplads til VB Cup, så kan denne sæson betegnes som yderst godkendt.

 

Sidst men ikke mindst en stor tak til alle spillere og forældre for en fantastisk weekend og I ønskes alle en rigtig god sommerferie-

Luk