Serie 3 tabte velspillet topkamp.

image
Morten Gram
08. september 2017 kl. 13:33

Tirsdag var klubbens bedste hold en tur til Hover for at prøve at tage de første points fra hjemmeholdet, som havde vundet alle deres 4 første kampe.
Vi havde 3 sejre og en uafgjort med. Så det var et rigtigt topopgør.

Vi startede lidt for usikkert og passivt. Måske pga overdreven respekt.
Men efter ca 10 minutter var det en lige kamp.
Lasse Føns testede overliggerens holdbarhed med et flot langskud. Og Daniel Jørgensen blev spillet helt fri efter et flot angreb. Men han sparkede lige forbi målet.
I det 40.minut lavede vi desværre en kæmpe fejl, da vi helt upresset tabte bolden. Det gav Hover en friløber, som de udnytter. 3 minutter efter slår de igen til på en kontra, hvor vi ikke har fysik nok til at afvise indlægget.
Så vi måtte gå til pause med noget af en spand kold vand i hovedet.

Drengene viser dog god moral, og spiller hele 2.halvleg med stor energi og tro på det.
Emil Laursen reducerer på et virkelig flot angreb med storebror Frederik som oplægger.
Hover kommer på 3-1 efter et hjørnespark, hvor vi igen ikke er stærke og konsekvente nok til at få clearet bolden i flere omgange.
Men igen slår vi tilbage. Oscar Møberg gør det til 2-3 efter et godt indlæg fra Kasper Kjærulff. Og vi presser på. Og Frederik Laursen udligner.
Desværre kunne dommeren ikke se bolden var 1/2 meter inde. Hvilket de fleste tilskuere fra sidelinjen tydeligt kunne se. Og som Hover spillerne indrømmede efter kampen.
Så Hover beholdte føringen.
De lukkede så kampen på en kontra til 4-2 i overtiden.
Surt.
Men ingen grund til at hænge med hovedet. Vi spillede en god kamp. Og kan på alle måder være indsatsen bekendt. Hover var måske bare lige det mere rutinerede og fysisk stærke.
De er på ingen måde et gammelt hold, men forskellen illustreres meget godt ved at deres yngste var ældre end 11 af vores...

En sjov detalje var at vi stillede med 2 brødrepar.
Nemlig Emil og Frederik Laursen. Og Rasmus og Kasper Kjærulff.
Vi skal hurtigt tilbage på sejrskurs. Og det er bestemt muligt, hvis vi igen spiller med samme engagement. Også selvom næste modstander Vinding ser ud til at være kommet i gang.