Menu

Nyt fra seniorafdelingen

image
Karsten Pedersen
18. august 2017 kl. 13:35

Meget er sket i seniorafdelingen siden holdene i slutningen af juni gik på sommerferie. Det har givet nogle udfordringer, men vi synes at have løst dem på en måde, hvor vi kan se perspektivet for fremtiden.
I vores førsteholdstrup er sket en massiv udskiftning. I alt har 13 spillere forladt klubben af forskellige årsager. Blandt de spillere, som har forladt klubben er de rutinerede Lars Andersen og Dennis Madsen. Tiden var desværre moden til at lade sig pensionere fra klubbens førstehold efter mange gode år og oplevelser.
Det har selvfølgelig betydet en hel del for den samlede rutine på holdet, da en del af disse spillere er blevet erstattet af spillere, som ikke tidligere har været en del klubbens førstehold eller sågar en del af klubbens seniorafdeling.
Nogle af spillerne i den nye førsteholdstrup kommer direkte fra ungdomsfodbold, idet vi som en del af løsningen har vi været nødsaget til at fremrykke en planlagt oprykning af klubbens U19 spillere. Truppen for vores U19 var også skrumpet i løbet af sommeren og det ville være svært for ikke at sige næsten umuligt at gennemføre træning og kampe på ordentlig vis her.
På den lange bane har vi dermed forhåbentlig nu muligheden for mange år frem at arbejde med en stor sammenhængende trup med mange unge spillere. Vi glæder os meget til at se den udvikling holdet og de enkelte spillere vil gennemgå.
På trænersiden er vores setup i efteråret blevet udvidet, således Morten Gram indgår som træner og Martin Holm Kristensen som assistenttræner. Erik Paulin er fortsat cheftræner for holdet.
Første dyst for vores unge nye hold var allerede torsdag aften ude mod FFF. Modstanderholdet har oplevet tilgang over sommeren og står med et stærkt hold, som set over hele kampen dominerede og med masser af fart i spillet udfordrede vores hold. Heldigvis stod bagkæden godt og med Emil Laursens tidlige scoring, kunne vi trække os tilbage som sejrherre. En samlet fantastisk holdpræstation, hvor Jonas Bo efterfølgende blev kåret som kampens spiller. Ekstra imponerende, når man bemærker at hele 7 spillere, for første gang deltog i en seniorkamp.
Næste kamp for klubbens førstehold er lokalbraget mod Fredericia KFUM. De er kommet godt fra start med en sejr på 4-1 mod Vinding samt uafgjort mod Skibet, og må betegnes som et hold, som forventeligt høre til i den bedste halvdel af rækken.
Der venter derfor en kamp, hvor vores spillere skal op i højeste gear og spille op til deres bedste for at sikre os de tre point. Kom op og støt holdet – kampen spilles på Erritsø Stadion lørdag den 19. august kl. 16.00.

På vores anden senior har udskiftningen været noget mindre om end der stadig er sket udskiftning. Holdet har fået nye trænere idet Søren Madsen og Alex Christensen har afløst Mads og Jeppe. Der er dog ikke tale om en større omvæltning idet begge nye trænere i forvejen havde deres gang i seniorafdelingen, da vi havde et tredjehold i foråret. Grundet mangel på spillere har vi dog set os nødsaget til at alene fokusere på to hold.
Første kamp for andetholdet er tirsdag den 22. august kl. 19.00, hvor alle ligeledes opfordres til at komme op og støtte holdet. Modstander er Kolding B.

2024 14. april kl. 11:08
Serie 3 taber fortjent 1. holdets tredje turneringskamp i år, gik ikke som forventet. Læs mere her:
2024
26. marts kl. 07:13 Serie 3 klar til sæson start
2024
25. marts kl. 07:17 Gå-fodbold starter op igen
2024
10. marts kl. 11:06 Vores U7 hold var til Fjordager Cup
2024
04. marts kl. 17:29 Copa 71
Luk