Menu

Ny trænerpåsætning omkring førsteholdet

image
16. september 2016 kl. 13:35

De sidste par år (med undtagelse af en kortere periode) har trænerteamet Morten Gram og Bo Schjermer stået med ansvaret for klubbens førstehold. Med udgangen af denne sæson har de begge valgt at stoppe.

For at give klubben en god mulighed for at finde eventuelle afløsere, havde trænerne inden bolden blev sat i spil til efterårets kampe, haft en afklarende snak med seniorformand Karsten Pedersen. Her meldte trænerne ud, at de mener at både de selv og spillerne trænger til at der skal ske noget nyt.

Gennem de sidste 10 år har trænerteamet omkring første senior været med deltagelse af enten Morten Gram og Bo Schjermer, og begge trænere har været rigtig glade for at træne klubbens bedste hold.

Bestyrelsen har været meget glade for Morten og Bo som trænere for klubbens bedste spillere. Det har været en fornøjelse at følge holdet og den entusiasme de begge har lagt for dagen i arbejdet med at udvikle det. En stor tak til Morten og Bo for det store arbejde, som de har ydet gennem de sidste mange år i seniorafdelingen.

Bestyrelsen har nedsat et udvalg med seniorformand Karsten Pedersen i spidsen til at finde den nye trænerkonstellation for vores bedste seniorhold. Dette arbejde er godt i gang, og vi håber snart at kunne præsentere den løsning, som skal være en del af vores de kommende sæsoner.

2024 21. april kl. 17:20
Rock under broen, som hjælper Vil du med til RUB gratis? Så læs med her
2024
07. april kl. 20:14 Serie 3 skuffer i nullert
2024
05. april kl. 20:52 Serie 3 taber sæson premieren
2024
26. marts kl. 07:13 Serie 3 klar til sæson start
2024
25. marts kl. 07:17 Gå-fodbold starter op igen
Luk