Menu

FC Fredericia

Formålet med samarbejdet.


Hensigten med at etablere overbygningen FC Fredericia Ungdom sker ud fra ønsket om at få placeret Fredericia på fodbold landkortet – også på ungdomssiden med et talentudviklingsmiljø, som kan producere 1. holdsspillere. Ligeledes er det hensigten at fastholde områdets dygtige ungdomsspillere i U13 – U19, ved at give dem mulighed for at spille fodbold på eliteniveau.
Dette sker igennem et tæt samarbejde mellem klubberne, der alle har fokus på nødvendigheden af at fælles samarbejde omkring udviklingen af spillere og fodbolden generelt vil give et løft fodboldmæssigt til gavn og glæde for klubberne og den enkelte spiller fordi der samtidig sikres, at den enkelte spiller beholder sit tilhørsforhold til dennes oprindelige klub.
Det er klubbernes holdning, at satsningen på elite med dette tiltag vil være bæredygtigt, og kunne fastholde flest muligt spillere i fodbolden. Klubberne ønsker gennem et konstruktivt og frugtbart samarbejde at nedbryde eventuelle historiske barrierer, og åbne op for at holdsamarbejde og samarbejde generelt kan blive udviklet også på bredde siden. Processen bliver mere enkel og konstruktiv, når der er et fælles mål at arbejde frem imod – elite ungdomsfodbold i Fredericia.
Formålet er således at samle alle interesserede fodboldklubber i Fredericia kommune i et fælles samarbejde omkring eliteoverbygningen – FC Fredericia Ungdom. Elitekonceptet er en løbende udvikling i samarbejde med Fredericia kommune og DBU, for der igennem som eliteoverbygning – FC Fredericia Ungdom at erhverve status som B – Licensklub i DBU regi. Overbygningen omfatter 1. holdene i U13 – U19 Drenge.

 

2017 28. december kl. 21:12
Inden året render ud.... formanden har ordet
2017
18. december kl. 22:15 Jule afslutning for U8+U9 pigerne
2017
17. december kl. 20:27 Vinder af Sparkron Cup i Søvind
2017
22. november kl. 18:46 DBU´s fodbold app har problemer
2017
17. november kl. 07:54 Køb dit juletræ hos os og støt klubben

EGIF Fodbolds sponsorer

Følg os på Facebook

Ugens hjemmebane kampe
Der er ingen kampe at vise

DBU

Bold.dk