Menu

Yderlig tiltag i fodbold klubben

image
Mads J. Hansen
17. marts 2020 kl. 21:13

Yderlig info fra EGIF Fodbold, vedrørende Corona virus /COVID-19


I dag har statsministeriet udsendt yderlig nye retningslinjer, hvilket vi også bakker 100% op om.


Derfor vil vi også bede jer om at respektere at fremtidige forsamlinger ikke må være større end 10 personer.


De sidste par dage har vi set flere og flere børn & unge på vores kunstgræsbane. Vi er ganske forstående over for at det absolut ikke er nemt at skulle være hjemme i længere tid. Denne her tid er ikke ferietid – Men udelukkende en resolut beslutning på nationalt plan, for ikke at skabe yderligere pres på vores sundhedsvæsen og forstå nu venligst budskabet – BLIV HJEMME!


Så derfor har vi også brug for at alle forældre vil tage et ansvar i denne her tid og spørge indtil deres barn, hvor skal de hen og hvor mange skal de samles.

En anden ting:

Hvis dit barn eller dig har brug for motion eller trænger til at ”komme ud”, så foreslå en løbetur eller dyrk motion i / omkring hjemmet. Der findes mange muligheder for IKKE at mødes i større forsamlinger, for at dyrke motion. Kun fantasien begrænser jer.


En sidste ting. Vi forbyder ikke at folk bruger vores kunstgræsbane pt., da vi ikke kan kontrollere det. Men vi vil bede om at hvis I kan se at der er 10 personer der drøner rundt derinde. Så tag et anden sted hen og træn.

Hvis der kommer yderlig restriktioner, vil vi melde det ud på vores hjemmeside www.egif-fodbold.dk og på vores Facebook side www.facebook.com/EGIFfodbold

Med sportslige hilsner

Formand

Mads J. Hansen

 

Luk