Menu

U9 vinder Martinsen Cup i Vejen

image
Mads Jakobsen
10. januar 2020 kl. 17:38

Vinder af Martinsen Cup i U9 C-rækken

Tilbage i juleferien, skulle U9 et smut til Vejen Idrætscenter og til Martinsen Cup. Et altid velbesøgt stævne og med modstandere, som vi normalt ikke støder på. Derfor var det også en oplagt mulighed, for at opleve en forhåbentlig masse god fodbold.

For en gangs skyld var drengene tændte fra morgenstunden af. Alle andre gange, er det ligesom om at drengene skal spille sig ind i turneringen og det gør altså at man tit som forældre står og tænker, hvorfor er det lige at drengene ikke spiller bold, men bare render forvildet rundt på banen. Men tilbage til hvad det omhandler. Nemlig fodbold. Som sagt, så var de klar fra start og i første kamp mødte vi Bramming B. Det blev til en masse skyd på mål, men vi var ikke helt så skarpe på det punkt. Det blev en snæver sejr, på 2-1 og så var holdet ligesom i gang.

Forældrene havde allerede lavet en base, men måtte hive alle sagerne med, da vi pludselig skulle skifte hal alligevel. Det skete også senere på dagen, grundet tidsforskelle og forsinkelser. Men heldigvis ikke det store. Kun knap 15 minutters forsinkelser.

Anden kamp blev det til yderlig en sejr. Denne her gang på 2-0 over lokalrivalerne fra Middelfart. Det var også en kamp, hvor drengene ikke rigtigt fandt vejen til målet, men et solidt overtag både på bolden og chancerne, var det en fortjent sejr.

Så skulle vi i 3. kamp møde Varde, som allerede lå i bunden og kun havde fået 1 point. Så denne her gang blev der rykket lidt rundt på nogle af spillerne, grundet skader hos et par af drengene. Så det gjorde også at de ikke fandt det vanlige flow og tog for let på kampen. Så det udmøntede sig i en halvtrist affære med kun en uafgjort 0-0 kamp. Heldigvis stadig ubesejret og så måtte de kigge frem mod næste kamp.

Den stod så på modstanderne fra Gesten. Der var alle spillerne tilbage på de vante pladser og det gjorde at de fandt rytmen igen og så blev det til en 2-0 sejr. Så var holdet pludselig videre i en semifinale og det var jo fedt. Drengene fik endnu en peptalk og så var de mere end opsatte på at nu skulle de gå hele vejen. Dog i mente med at det stadig skulle være sjovt, når vi spillede.

Semifinalen blev et virkelig tæt opgør, hvor det sagtens kunne have været Skodborg eller os, der trak det længste strå. Heldigvis blev det os fra Erritsø og med en sejr på 1-0, var drengene kommet til finalen. Det havde lige overværet en anden kamp, som der blev afgjort i straffe og det håbede de ikke på at vi ske for dem. Derfor var de også ekstra opsatte og det kunne man virkelig se i finalen. Aldrig før gik de meget til makronerne og det blev også til en knusende sejr på hele 5-0 over Bramming 3 i finalen.

Så blev der jublet og drengene blev overrakt hver deres store pokal, midt på halgulvet.

Efter af de havde fået deres pokaler, gik vi alle mod cafeteriet, hvor de fik udleveret deres sandwich og drikkelse, som også var en del af hele pakken, ved at deltage i Martinsen Cup. Der var også mulighed for at benytte badelandet bagefter og diverse hoppe aktiviteter. Men drengene ville gerne hjem og slappe af. Så det måtte de have til gode til en anden dag. De var virkelig stolte og med yderlig en ting til værelset, der glimter, blev det en god juleferie for disse drenge, der denne her dag bestod af: Jonas, Valdemar, Emil, Lucas, Elias, Liam og Sander

Kampfakta:

Bramming B  - Erritsø GIF 1-2

Erritsø GIF – MG & BK 2-0

Erritsø GIF – Varde IF 0-0

Gesten – Erritsø GIF 0-2

Erritsø GIF – Bramming 3 2-1

Semifinale: Erritsø GIF – Skodborg IF 1-0

Finale: Bramming 3 – Erritsø GIF 0-5

Luk