Menu

Mindeord Erik Paulin

image
Karsten Pedersen
04. juli 2020 kl. 14:23
Det var med stor sorg at EGIF Fodbold fredag aften modtog den chokerende besked at cheftræner for klubbens førstehold Erik Paulin pludselig var gået bort.
Med denne triste meddelelse har seniorafdelingen i EGIF Fodbold mistet en af de helt store trænere, som af flere omgange har sat præg på seniorfodbolden i Erritsø.
Erik Paulin havde sin første periode som træner for førsteholdet i 1989-1990. Erik var som 37-årig ikke meget ældre end de spillere han skulle træne. Holdet spillede her i serie 2 og serie 3.
Efter tre år væk fra klubben var Erik atter at finde hos EGIF, hvor han over en periode fra 1994-1997 flyttede holdet fra serie 4 til serie 2.
I vinteren 2017 stod EGIF Fodbold pludselig mod forventning uden træner til førsteholdet. Det kom Erik for øre, og han kontaktede klubben og tilbød sin hjælp. Hurtigt fandt vi en løsning og Erik blev tilknyttet som cheftræner. Fra efterårssæsonen 2017 har førsteholdet haft et trænerteam bestående af Erik og Morten Gram.
Her har vi igen nydt godt af Eriks store engagement og dygtighed i arbejdet med spillerne - intet var overladt til tilfældighederne. Blandt spillerne har Erik været yderst vellidt.
Med sin behagelige væremåde, vindende personlighed og faglige dygtighed nød Erik stor respekt i EGIF Fodbold og blandt trænerkollegaer.
Udover Eritsø GIF har Erik også været træner i Fredericia KFUM (ungdom), FC Fredericia (ungdom/reserver), Fredericia FF, Vamdrup, Vejen og Kolding IF.
Tilbage står at takke Erik for de gode minder vi har. Vores tanker går til Eriks familie i den svære tid.
Æret være Erik Paulins minde.
På bestyrelsens vegne
Mads Jakobsen Hansen - formand
Karsten Pedersen - seniorformand
Luk