Menu

Info omkring kontingent opkrævningen

image
12. januar 2020 kl. 17:19

Nyt fra bestyrelsen:

Den opmærksomme forældre eller spiller, har nok allerede bemærket at vi ikke har opkrævet den automatiske kontingent kørsel her i Januar måned, som vi altid plejer.

Som noget nyt, har vi valgt at opkræve kontingentet fremover d. 01. februar og d. 01. august. Så er det "ligelidt" fordelt, med 6 måneder imellem opkrævningerne.

Så inden for de næste 3 uger, vil du/I modtage en mail, som du/I har knyttet op i vores system, med at vi trækker kontingentet gennem den automatiske kørsel, som vi har sat op. 

 

I samme forbindelse vil vi hermed gøre jer opmærksom på at den tidligere kontingent ansvarlig stopper i Klubben.

Vi vil gerne takke Anja Stewen mange gange for den kæmpe store indsats, hun har ydet for klubben igennem årene. Hun har bidraget med overgangen fra det gamle system, til den automatiske kørsel og det har til tider skabt en del problemer. Men hun tog kampen op og fik klubben over på det. Det vil vi gerne takke hende mange gange for.

Samtidig er det med en glæde, at vi kan fortælle at en ny klubperson er klar til at overtage tjansen. Vi byder hjertelig velkommen til Tina Wagner. Tina er som sådan, ikke helt ny i klubben, da hendes (og Jesper´s) 3 drenge spiller fodbold i klubben.

Derfor er det også Tina Wagner, jeres fremtidige forespørgsler skal igennem. Hun kan altid kontaktes på klubbens mail: medlem@egif-fodbold.dk

Som sidste nye ting, har vi hermed også fjernet muligheden for fremover at indbetale kontingentet med kontanter og bankoverførsler. Fremover skal alle oprette sig på vores hjemmesiden (DBU systemet), så vi har registreret alle jeres infomationer. 

 

Tina Wagner

 

Luk