Menu

God påske

image
04. april 2020 kl. 09:58

Kære trænere & ledere

Nu har vi igennem et længere stykke tid, været meget isoleret og vi håber så småt at vi inden for den nærmeste fremtid kan begynde at komme fri af grebet, her i Danmark.

Det er fantastisk med så meget familie tid, det ligger fast. Men hold nu op, hvor vi også savner at være sammen med andre mennesker. Så når statsministeriet åbner op for at vi må samles og forenes igen, starter vi hurtigt op i fodboldklubben.

Derfor er det også op til jer trænere og ledere, at være klar til når det sker. Jeg regner jo som udgangspunkt at vi bare følger træningsplanen, som Morten Gram allerede har sendt ud til jer. Hvis I har glemt den, så kan i lure den her: http://www.egif-fodbold.dk/fodbold/traeningstider-foraar-2020/

Der er mange spørgsmål der har presset sig på og jeg må også erkende at jeg ikke helt har kunne svare på dem alle, da DBU hellere ikke har nogen specifik dato at forholde sig til endnu. Men, DBU har lagt op til en hurtig eksekvering af kampene, hvis der bliver åbnet op, efter påsken. Dog har de også kigget på hele 3 muligheder hvis det ikke lykkedes. Du kan læse om det her:

https://www.dbujylland.dk/nyheder/2020/marts/hvordan-redder-vi-foraarets-turneringer/

Imellem tiden, vil jeg så lige fortælle jer at vi* planlægger at komme forbi alle hold, her i foråret for at høre hvordan det går på jeres hold. Der vil vi bare lige gerne bede jer om et kvarter, hvor vi snakker og løst og fast i forhold til jeres træning, holdet, sociale arrangementer, tilbud i klubben, træner kurser osv. osv.

Vi vil meget gerne have at I føler jer hjemme i klubben, og får mest muligt støtte og de bedste redskaber til dette. Både i form af bolde, remedier og andet gavnligt.

*Vi - er en gruppe der har ansvaret for det sportslige pt. Så længe at vi ikke har et sportslig udvalg. Det består af et par stykker fra aktivitetsudvalget (Børn & unge) og et par stykker fra bestyrelsen.

Hvis du gerne vil indtræde i det udvalg – er du meget velkommen til at kontakte formanden Mads J. Hansen

Her på falderebet vil jeg bare ønske jer en god påske og husk at nyde tiden med jeres familier.

Med sportslige hilsner – Mads J. Hansen

 

 

Luk