Morten Gram
15. september 2019 kl. 22:33

Lørdag den 14/9 tog klubbens førstehold en tur til Egtved for at møde Ammitsbøl/Egtved.

Og det var med lidt bekymrede tanker, da vi måtte se bort fra Emil Laursen, Mikkel Marcher og Mikkel Schwabe pga skader. Og Casper Deleuran der var forhindret.

Og da vores gode første målmand Jesper Thrane er ude på ubestemt tid, skulle vi have en anden på mål.

På papiret har vi en del målmænd omkring Seniorafdelingen, men ingen af dem kunne eller ville.

Så vi måtte sætte Martin Jørgensen på mål.

Martin er såmænd ikke en dårlig målmand. Men han har også været én af vores allerbedste som midtbane spiller, så med alle de øvrige folk ude var det en svækkelse af holdet i marken.

Og da Ammitsbøl havde set meget gode ud i de kampe vi har set, lå en sejr på ingen måde lige til højrebenet.

Men hjemmeholdet så også ud til at have nogle afbud, og ramte ikke det niveau vi tidligere har set.

Og det var vores held. Især i 1.halvleg.

Fordi det er meget længe siden vi har set så dårlig en præstation fra vores side. Det var boldtab på boldtab, ingen gennembrudskraft, dårlig nærkamps styrke, manglende tempo og løbevillighed.

Bare en doven, sjusket og elendig indsats.

Og det var kun pga Ammitsbøls manglende kvalitet trods overvægt i spillet at vi ikke kom i knibe, og kunne gå til pausen med 0-0.

Heldigvis viste vi bedre takter i 2.halvleg og kom til nogle ret store kontra chancer. Men det var efter et hjørnespark midt i halvlegen at vi kom foran. Der var lidt kaos i feltet og deres målmand så ikke sikker ud, da bolden pludselig lå i målet. Vi blev enige om at det nok var Kevin Printtans, der skulle noteres for scoringen.

Derefter skal holdet roses for at vise god vilje. Og Ammitsbøl nåede ikke at komme til noget der mindede om en chance. Og vi kunne glæde os over en lidt overraskende 1-0 sejr.

Kampens Spiller var Brian Printtans som var fremragende på højre back. Men Martin Mauer og Kevin Printtans i centerforsvaret fik også en masse fortjente stemmer.

Vi er nu halvejs i turneringe, og med 10 points for 7 kampe er det også godkendt.

Alt tyder på at Give sætter sig på 1.pladsen og rykker op. De er simpelthen lige lidt bedre og mere effektive end resten. Og så ser det ud til at KFUM eller Vejle B er de bedste bud på 2.pladsen og en opryknings kval kamp.

Og med weekendens resultater ser det ud til at de øvrige 5 hold skal prøve at undgå de 2 direkte nedryknings pladser og 3.sidste pladsen som betyder en nedryknings kval kamp.

Og det bliver sikkert tæt.

Vi skal formentlig vinde mindst 3 af de sidste 7 for at slippe helt ud af nedrykningen.

Men det kan også lade sig gøre. Især hvis vi ikke skal bøvle for meget med skadede spillere og afbud. Og får en stabil og sikker målmands situation.

Og så ellers ikke levere sådan en slap omgang som i 1.halvleg som i Egtved...

2024 14. april kl. 11:08
Serie 3 taber fortjent 1. holdets tredje turneringskamp i år, gik ikke som forventet. Læs mere her: