Serie 3 vinder stort

image
Morten Gram
08. april 2019 kl. 06:28

Efter sejren i sæson premieren ude mod Vinding, skulle klubbens førstehold følge op på den gode præstation lørdag den 6/4 hjemme mod Smidstrup.

Dagens modstander havde også vundet deres første kamp. Med sikre 4-0 over SevenOaks. Så på papiret kunne det ligne en lige kamp.

Det blev det ikke...

Gæsterne snakkede om at de var hårdt ramt af afbud. Og det var nu heller ikke imponerende hvad de ydede af modstand.

Fra start var det tydeligt at deres dygtige og velforberedte træner, den tidligere måltyv fra Vejle Jullian Barnett, havde lagt en Atletico Madrid inspireret taktik med mange folk meget langt tilbage på banen. Og så håbe på nogle kontra angreb. Sikkert fornuftigt.

Men på dagen var der for stor kvalitetsforskel på holdene, og vi kom kampen igennem til mange chancer.

Vi førte efter en meget velspillet 1. halvleg 3-0 ved pausen på mål af Emil Laursen og 2 af Mikkel Wesenberg.

2.halvleg blev knap så suveræn, men vi fik dog alligevel lavet 3 mål på nogle af vores mange chancer. 2 af Jonas Bo Ottesen og 1 af Oscar Møberg.

Kampens Spiller blev fortjent Emil Laursen, men vores 2 kantspillere Mikkel Wesenberg og Oscar Møberg fik også en del stemmer. De var også i Hopla med både mål og en del oplæg og kom til mange chancer.

Vi fik dog langt fra omsat alle vores store chancer.

Men en sejr på 6-0 kan man da også leve med...

Med 2 sejre i 2 kampe har vi nu fået den start vi håbede på. Men vi skal fortsætte i samme spor. Hele sæsonen.

Vores værste, og eneste, konkurrent til første pladsen Vinding vandt også deres kamp i denne runde. Og det ligner helt sikkert et parløb i stil med Bayern-Dortmund eller FCK-FCM. Så vi er nødt til at vinde og vinde og vinde..

Næste kamp er på udebane mod et af rækkens formodede bundhold SevenOaks. Lørdag den 13/4 kl.15.00.

Men selvom vi er favoritter i den kamp, skal vi ikke regne med en let opgave. Det bliver på græs. Og sikkert en dårlig en af slagsen. Men endnu værre så har vi 7-8 mand væk på Påske ferie. Og mange af dem, der normalt spiller med hver gang.

Men så må resten af vores gode og brede trup jo vise deres kvaliteter. Og det tror vi selvfølgelig også på at de kan.

2024 21. april kl. 17:20