Serie 3 vinder storsejr

image
Morten Gram
03. juni 2019 kl. 05:46

Efter fiaskoen med 0-0 mod rækkens absolutte bundhold SevenOaks skulle klubbens førstehold søndag den 2/6 forsøge at reje sig igen og komme tilbage på opryknings sporet, da FFF kom på besøg.

Man ved aldrig helt hvad nabo klubben kan stille med, da det er deres 2.hold. Og med vores dårlige præstation sidst, var det med en vis spænding vi gik til kampen.

Men det viste sig hurtigt, at der var niveau forskel.

Trods en del brændte chancer og en noget middelmådig præstation som helhed gik vi fortjent til pausen med 2-0 på mål af Martin Jørgensen og Emil Laursen.

2.halvleg blev en grim oplevelse for FFF, som gik helt ned. Varmen var også hård, og det føles normalt også værre, når man er bagud og under pres.

Vores spillere fortsatte heldigvis med at spille, og vi lavede yderligere 8 mål. Fordelt med 3 mål til Jonas Bo Ottesen, 1 af Stefan Printtans, 1 af Grace Muganza, 1 af Casper Deleuran og 2 mål mere af Emil Laursen.

10-0 er selvfølgelig et dejlig sejr. Også selvom det var på en billig baggrund. Men det trængte vi nu også til efter skuffelsen mod SevenOaks.

Der var comeback til Emil Laursen efter 1 måneds pause. Og selvom han naturligvis ikke lykkedes med alt og mangler lidt form, så får han alligevel lavet 3 mål og blev Kampens Spiller. Skarpt forfulgt i afstemningen af Mikkel Marcher, der var fantastisk og utrættelig på venstre back. Men Martin Jørgensen skal også nævnes for nok en fremragende præstation på midtbanen. Og Grace Muganza arbejde også igen hårdt og var med i meget.

Vi er igen på 1.pladsen. 1 point foran Vinding med 4 kampe igen. Alle på udebane.

Som alle SKAL vindes, hvis vi vil tage 1.pladsen og den direkte oprykning. Det kan også lade sig gøre. Men én kamp ad gangen. Den næste er på lørdag ude mod Trelde.

Vi har dog lige en kamp i Pokal turneringen.

Tirsdag den 4/6 kl.19.00 spiller vi hjemme mod Bov. Gæsterne ligger på 1.pladsen i den sønderjyske Serie 2.

Så der bliver noget at se til. Men hvis alle yder deres bedste, bør vi kunne matche dem.

Så kom op og se en rigtig Pokal fight. Og se om vi igen kan levere en præstation som den mod Åbenrå`s Serie 1 hold. Der jo som bekendt endte med en 3-0 sejr til os efter forlænget spilletid.

2024 26. marts kl. 07:13