Menu

Serie 3 vinder i svær premiere kamp

image
Morten Gram
31. marts 2019 kl. 11:16

Efter en lang opstart skulle klubbens bedste hold endelig i rigtig kamp om points, da vi lørdag den 30/3 tog til Vinding.  

Det havde set rigtig godt ud til træning og i de sidste træningskampe, og vi havde også et rigtig godt hold med til Vejle forstaden. Så der var god grund til at tage afsted med en stor tro på et godt resultat.

Hjemmeholdet er dog et ungt teknisk godt hold med en masse offensive kvaliteter, så vi vidste det ville kræve det optimale fra os for at få alle 3 points med hjem.

 

Og vi måtte konstatere at drengene fuldt ud levede op til vores forventninger. 

 

Alle leverede en forbilledlig indsats med en stor fightervilje og kæmpe løbearbejde. Og når det så bliver kombineret med noget kvalitet, kan det også kun blive godt.

Selvfølgelig var det ikke alt der lykkedes, hvilket det ikke gør på noget niveau, og vi kunne især ærgre os over et par brændte chancer og lidt manglende kvalitet på et par tværpasninger fra fløjen, men alt i alt kan alle være meget tilfredse med præstationen.

Vi kom foran ved Emil Laursen på en flot aflevering fra Oscar Møberg. Det blev 2-0 ved Jonas Bo Ottesen, som scorede koldt efter at have lavet en "tunnel" på målmanden. Vi havde så en del muligheder for at lukke kampen. Men i stedet reducerede Vinding 10 minutter før tid, og det blev lidt hektisk til sidst. Men resultatet holdte, og vi kunne juble over en fortjent sejr.

 

Jonas Bo blev fortjent Kampens Spiller. Emil Laursen ligeså fortjent nr 2 i afstemningen. Og på en dag hvor alle som sagt kunne være deres præstation bekendt, var der også en del fortjente stemmer til Niklas Gisler, Martin Mauer Holm og Daniel Jørgensen.

Der var debut til Ardit Rama og Grace Muganza. Og de viste begge at de vil komme til at være den forventede forstærkning af holdet.

 

Vi er nu kommet godt fra start med en sejr over den forventede værste konkurrent til den 1.plads vi så gerne vil have. Men der er jo lang vej hjem endnu. Det kræver gode præstationer uge efter uge efter uge..

Men det har vi også truppen til.

 

Vi håber og forventer, at vi til næste hjemmekamp på lørdag den 6/4 mod Smidstrup kl 15.00, igen vil se samme indstilling og kvalitet

Luk