Serie 3 vinder i mål orgie

image
Morten Gram
15. juni 2019 kl. 22:05
Klubbens førstehold skulle lørdag den 15 ude mod Øster Starup forsøge at rejse sig ovenpå skuffelsen med nederlaget i Smidstrup, som kostede 1.pladsen og den direkte oprykning.

Vi kunne med en sejr sikre os 2.pladsen. Og en chance mere i jagten på oprykning i form af en kval kamp tirsdag den 25 mod en 2'er fra en anden kreds. Og vinderen af den kamp spiller så om oprykning mod en 3.sidst fra Serie 2 lørdag den 29.
Så der er et stykke vej endnu.

Heldigvis gjorde vi vores arbejde ved at slå Øster Starup.
Men det var igen med nogle blandede følelser man står tilbage.
Vi spiller en god 1.halvleg og fører 3-0.
Men leverer så en halvhjertet 2.halvleg og lukker helt uforståeligt Øster Starup ind i kampen. Så de kommer på 3-3, inden vi igen tager os sammen og kommer på 5-3.
Det bliver så 5-4 inden det er slut.

Målscorere var Anders Ole Koefoed, Grace Muganza, Jonas Bo Ottesen.
Og 2 mål af Mikkel Marcher.
Som for 2. kamp i træk var Kampens Spiller.
Og helt suverænt.

Scenariet er nu som beskrevet.
Vi bliver 2'er. Vi har dog lige den sidste kamp i puljen på tirsdag ude mod KB.
Som reelt er uden betydning. Men lad os nu gå på banen og leverer en rigtig god præsentation. I alle 90 minutter. Det trænger vi virkelig til.
Og så vinder vi også.

PS. Teoretisk set kan vi stadig nå 1.pladsen.
Men det kræver ud over en sejr til os i KB, at Vinding skal tabe til enten Smidstrup imorgen søndag eller SevenOaks lørdag den 22.
Og det sker ikke.

Men lad os alligevel tage til KB. Og lave en rigtig god kamp. Det skylder vi os selv.
2024 14. april kl. 11:08
Serie 3 taber fortjent 1. holdets tredje turneringskamp i år, gik ikke som forventet. Læs mere her: