Serie 2 vinder vigtig sejr

image
Morten Gram
02. september 2019 kl. 11:42

Efter den forfærdelige kamp i Bredballe sidste weekend med mange dårlige individuelle præsentationer, utilgiveligt dumt boldtab og klodset straffespark og deraf et 1-3 nederlag, skulle klubbens førstehold på årets sidste sommerdag lørdag den 31. til Vinding for at rejse sig igen.

Heldigvis sker det med en godkendt indsats.
Og efter en god 1.halvleg hvor vi vinder de nødvendige nærkampe, forsvarer os helhjertet og løber meget for hinanden kan vi gå til pausen med en 3-0 føring.
Og her skal vi nævne Jonas Bo Ottesen, som var fremragende. Han arbejdede hårdt, løb meget og havde kvalitet med i næsten alt.
Og laver alle 3 mål.
2.halvleg blev ikke så overbevisende. Vi taber nogle lette nærkampe og har en del dårlige afleveringer. Og så er Vinding med i kampen igen. De får så også reduceret da vi for en sjældent gangs skyld ser dårlige ud i center forsvaret.
Kasper Kjærulff lukker så kampen til 4-1 10 minutter før tid.
Kampens Spiller blev suverænt Jonas Bo.
Men unge Markus Jørgensen spiller også en fremragende kamp på venstre back og ser ud som om han hurtigt har sat sig tungt på den plads.

Selvom Vinding såmænd ikke er så dårlige endda og sikkert ville ligge i toppen af de fleste Serie 3 puljer, må vi sige at det er et hold vi skal slå.
I så hård en pulje som vores er det svært at se hvordan de skal kunne undgå de 2 nedrykning pladser. Eller for at sige det som det er, de rykker ud.
Vi skal dog stadig glæde os over sejren og ikke mindst vores 1.halvleg. Og at vi nu har godkendte 7 points for 5 kampe.

Vi ser dog ind i en række meget svære kampe.
Så vi skal gerne af med alle de afbud som vi har haft i de 2 sidste kampe.