Serie 2 i nedrykningsfare efter nyt nederlag

image
Morten Gram
20. oktober 2019 kl. 20:30

Klubbens bedste hold skulle lørdag forsøge at rejse sig efter den dårlige præsentation og fortjente 3-0 nederlag forrige weekend mod Bredballe.
Det skulle så gå ud over Vinding på hjemmebane.

Vi var som sædvanlig ramt af en håndfuld afbud pga skader, arbejde, ferie og en karantæne.
Desværre ikke noget nyt der.
Anfører Martin Mauer måtte også opgive at være med efter opvarmningen pga en knæskade.
Martin Jørgensen måtte udgå med en skade efter 10 minutter, og målmand Frederik Jochumsen måtte også ud med en skade midt i 2.halvleg.
Så burde jeg være kommet omkring det der lyder som det sædvanlige klynkeri. Men selvfølgelig betyder det noget for vores muligheder for at præstere optimalt.

Vi havde egentlig forventet et stærkt Vinding hold ovenpå deres seneste resultater. Men trods vores udfordringer var vi faktisk bedst det meste af kampen.
Vores hold leverede bestemt en udmærket indsats, hvor de løb godt og fik spillet fornuftigt. Desværre manglede der lige den sidste kvalitet for at få det gjort færdigt i forhold til at få scoret.
Oveni det så forærer vi så Vinding bolden og laver straffespark i et forsøg på at redde det.
Så kort før pausen kommer vi bagud.
Vi har også overtaget i 2.halvleg og forsøger også at få udlignet. Men Vinding lukker istedet kampen i de døende minutter til 2-0.

Kevin Printtans blev igen Kampens Spiller.
Men Mikkel Marcher skal også roses for en god kamp. Godt at se ham tilbage i hans sædvanlige form efter en skade.

Det var et rigtig surt nederlag. Især fordi det virkede som et af de helt unødvendige point tab.
Men med 3 nederlag i træk er vi nu for alvor en del af nedrykningskampen.
Vi har 2 kampe igen.
Taber vi begge, er der en stor risiko for at vi ender på een af de 2 sidste pladser, som betyder direkte nedrykning. Med med 3 points burde vi mindst være sikret en kval kamp.

Næste kamp er ude mod ubesejrede Give, som allerede denne weekend sikrede sig oprykning.