Torsdag aften skulle klubbens førstehold igen i kamp.
Ovenpå den dårlige præsentation i Hover var vi nødt til at levere bedre, hvis vi skulle have points mod naboerne fra KFUM.

Vi havde forventet en hård kamp mod rækkens mest fysiske og mest rutinerede hold.
Og sådan blev det også.
Især i starten tabte vi næsten alle nærkampe og havde derfor svært ved at komme ind i kampen.
Det blev så løbende bedre.
Men hele kampen igennem havde vi store problemer med gæsternes direkte spil på deres 2 stærke angribere.
Det vil de fleste hold have. Men alligevel må vi ikke lade dem komme til så mange chancer.

Fordi vi må indrømme at KFUM havde en del store chancer, hvor vi skulle prise os lykkelig for en del held og godt målmands spil af Jesper Thrane.
Vi har godt nok også selv i hvert fald 2 kæmpe chancer, vi skal score på. Men alt i alt kan vi være mest tilfreds med det uafgjorte resultat.

Fordi kampen endte 1-1. Vi kommer bagud midt i 2.halvleg. Men Jonas Bo Ottesen får udlignet 10 minutter før tid.

Kampens Spiller blev igen Martin Jørgensen, som er stærk for tiden. Der var debut til lillebror Markus, som gjorde det glimrende på venstre back.

Desværre fik Casper Deleuran rødt kort og er ude på søndag til kampen i Bredballe.
Vejle holdet ligger nr 2 med 6 points for 3 kampe. Så det bliver nok en hård kamp. Især fordi der også er afbud fra Mikkel Marcher og Frederik Qvist.
Men dem vi har med skal også kunne levere en god præsentation.
Vi tror selvfølgelig igen på chancen for points.

2024 21. april kl. 17:20