Menu

Oprykning til 1.Senior

image
Morten Gram
29. juni 2019 kl. 21:22

Lørdag den 29 skulle klubbens førstehold til Gauerslund, og i eftermiddagsheden forsøge at vinde den sidste kval kamp og dermed rykke op i Serie 2.

Det ville være synd at sige vi var favoritter. Hjemmeholdet havde vundet deres sidste 4 kampe i deres Serie 2 pulje.

Og vi var ekstrem hårdt ramt af afbud. Men heldigvis meldte et par af vores skadede spillere sig klar. Eller klar nok til at pine sig gennem. Og så var der et par stykker, der valgte at få kampen med inden de skulle til fest. Og så tog 3 x Printtans turen direkte fra Roskilde efter arbejde fra tidlig morgen.

Og med 4 af vores unge talentfulde spillere fra vores 3.hold stillede vi alligevel med et fornuftigt hold.

 

Det viste sig også hurtigt, at vi spillemæssigt nemt kunne være med. Og har en kæmpe chance efter få minutter. Senere fyrer Anders Ole Kofoed et dommedags hug af en helflugter i kassen uden for feltet.

Inden pausen kommer vi på 2-0, da Martin Jørgensen får presset bolden i mål efter et godt sparket hjørnespark af Oscar Møberg.

Gauerslund prøvede hele kampen igennem at presse os med et hav af lange bolde og duel spil. Det virker jo forudsigeligt, men det kræver sin mand hele tiden at skulle op og vinde nærkampe. Især mod et hold er er gode til det.  

Heldigvis viste vores spillere sig som de helt rigtige mænd. Og tog de nærkampe, man jo bare er nødt til, hvis man vil vinde.

Det lykkedes alligevel hjemmeholdet at få et straffespark efter et langt indkast, som en af vores spillere kom til at ramme med hånden. I en unaturlig position. Så et fair dømt straffe af den i øvrigt udmærkede dommer Anders Randrup. Det er ikke nemt at dømme en kamp med så mange nærkampe.

Nå, men Gauerslund scorer så på det straffespark. Og vi går ind i de sidste 25 minutter med en stor spænding.

Vi er også en del under pres med de mange lange bolde mod vores felt. Men vi har selv en del kontra chancer, hvor vi kunne og burde have lukket kampen.

Det  gør vi så ikke, men skide være med det. Fordi vi vinder 2-1. Fortjent målt på chancer.

 

På en dag hvor alle bare præsterede fornemt kunne man finde mange emner til Kampens Spiller. Vi stemte ikke om det, men for egen regning vil jeg alligevel lige give ekstra plusser til Martin Jørgensen, Anders Ole Koefoed, Kevin Prinntans, Martin Mauer og Jonas Bo Ottesen for at vinde så mange hovedstødsdueller og nærkampe. Når det nu blev en så afgærende faktor.

Men det var også en fornøjelse at se de unge nye levere varen.

Og så blev der skrevet lidt historie, da der var 3 brødre på holdet på samme tid. Nemlig Brian, Kevin og Johan Printtans.

Det er ikke sket siden Gram brødrene Tom, Per og, nå ja undertegnede Morten Gram.

Men nok om nogle af fortidens legender...

 

Her er i stedet de 14 helte der sejrede i dag :

Niklas Gisler. Martin Mauer. Kevin Printtans. Oscar Møberg. Mikkel Marcher. Ardit Rama. Martin Jørgensen. Anders Ole Koefoed. Jonas Bo Ottesen. Mikkel Schwabe. Johan Printtans. Brian Printtans (debut). Gabriel Petersen (debut) og Kristian Jørgensen (debut)

 

En fantastisk sæson med hele 20 kampe, inkl. 14 pulje kampe, 4 pokal kampe og 2 kvalkampe og kun 2 nederlag sluttede på bedst mulige måde med oprykning.

 

En stor tak til alle der har været med på holdet og dem der har fulgt os fra sidelinjen.

 

Og så ser vi efter en velfortjent ferie frem mod næste sæson. I Serie 2.

Vi siger farvel til nogle stykker, der skal studere udenbys. Men som vi så i dag er der mange nye gode spillere til at afløse. Og umiddelbart ser vi ud til at være mindst ligeså gode til efteråret.

2024 14. april kl. 11:08
Serie 3 taber fortjent 1. holdets tredje turneringskamp i år, gik ikke som forventet. Læs mere her:
2024
26. marts kl. 07:13 Serie 3 klar til sæson start
2024
25. marts kl. 07:17 Gå-fodbold starter op igen
2024
10. marts kl. 11:06 Vores U7 hold var til Fjordager Cup
2024
04. marts kl. 17:29 Copa 71
Luk