Serie 3 vinder i lokal opgør efter flot comeback

image
Morten Gram
21. maj 2018 kl. 20:52

Klubbens 1.hold skulle Pinse lørdag en tur til Madsby og forsøge at hente 3 points med hjem mod Fredericia FF.

Hjemmeholdet stillede med et stærkt hold med flere spillere fra deres brede Jyllands Serie trup.

Men vi stillede også med et stærkt hold, så der var lagt op til en god kamp. Og det blev det også.

Vi havde i 1.halvleg flere gode opspil der kun manglede ganske lidt i at blive afgørende farlige. Vi måtte dog alligevel gå til pausen nede med 0-1.

Vi laver et par udskiftninger og går på banen med en tro på, at vi nok skal vende det.

Desværre går der kun et par minutter før vi laver en kæmpe fejl i forsvaret, og vi er bagud 2-0.

Der har været lidt for mange fejl i den størrelses orden her i foråret. Det er vi nødt til at få luget ud i fremover.

Nå, men vi svarer heldigvis godt igen, da Emil Laursen reducerer sikkert efter en flot stikning.

Midt i 2.halvleg scorer indskiftede Martin Jørgensen på et flot spark fra kanten af feltet.

Kampen er derefter ret lige, og ligner lidt en uafgjort én af slagsen.

Men få minutter før tid bliver højre back Mikkel Marcher spilet i dybden og hans indlæg lander hos Daniel Jørgensen, som sikkert sætter bolden i kassen.

Vi kører den hjem de sidste minutter, selvom der som altid i sådan en situation er lidt pres på.

Og vi kan glæde os over nok en sejr. Og en rigtig god en efter sådan et comeback.

Kampens Spiller blev Emil Laursen med en stor kamp på midtbanen. Men også anfører Martin Mauer fik mange stemmer efter nok en kæmpe indsats på venstre back. Og Martin Jørgensen fik også mange fortjente stemmer efter en flot 2.halvleg som indskifter.

Vi ligger nu på en sikker 2.plads. 4 points foran Vejle Boldklub. Og 8 foran FFF og Vinding.

Vi er dog ikke i spil til 1.pladsen og oprykning.

Den sidder KFUM stadig sikker på med max points. 8 points foran os.

Men vi vil rigtig gerne være de første, der tager points fra topholdet. Og det mener vi også vi kan.