14. maj 2018 kl. 06:27

Serie 3 henter 4 point i 3 kampe på en uge.

Klubbens førstehold har i forgangne uge haft en "engelsk uge" med 3 kampe.

Først mødte vi hjemme Vejle Boldklub lørdag den 5/5.

Gæsterne er klubbens 2.hold og har brugt 30 forskellige spillere i deres første kampe.

Det var så 14 af de bedre de havde med den her dag. Og da vi havde en del afbud kunne det godt blive svært.

Men faktisk så starter vi i fremragende stil de første 25 minutter, hvor vi dominerer totalt. Og kommer også foran ved Mikkel Wesenberg.

Vi trænere snakker om at vi kun kunne komme i problemer hvis vi fik mange skader eller begyndte at forære mål væk.

Og det er desværre hvad der sker. Helt upresset  giver vi en VB spiller en friløber. Anfører Martin Mauer prøver at løbe ham ind. Men det lykkedes ikke. VB scorer og Mauer får gult kort i forsøget på at stoppe ham. VB scorer nok en gang i overtal inden pausen.

Vi starter 2.halvleg rigtig godt og har flere store chancer, men VB scorer i stedet på en for kort tilbagelægning som målmand Niklas Gisler løber ud for at cleare. Men han rammer forbi og VB angriberen kan score i tomt mål.

Derefter var det noget op ad bakke. Og VB lukker kampen til 4-1.

En ellers velspillende Kasper Kjærulff blev skadet kort før tid.

Rigtig ærgerlig resultat i en ellers god præstation.

Der var debut til Reshad Habibi fra vores Serie 5 hold. Og sæson debut til Martin Jørgensen.

Kampens spiller blev Martin Mauer.

Tirsdag den 8/5 skulle vi så til Øster-Starup/Vester-Nebel og møde et af bundholdene.

Det blev en hård omgang.

Banen så fin ud, men var ret hård efter flere dages tørvejr. Og så var der jo en modstander.

Hjemmeholdet er et voksent hold, som man ikke ligefrem kan kalde dygtige fodbold spillere.

Tværtimod faktisk. Men det prøver de så at kompensere for med en fighter indstilling.

Dvs en masse frispark og en masse bolde sparket mod vores felt i håb om chancer på den måde.

Og det kan man jo ikke bebrejde dem. Hvad skal de ellers gøre...

Det var så heldigvis ikke nok til at få point mod os.

Vi vinder 2-1 på mål af Emil Laursen og Lasse Føns. Hjemmeholdet reducerer kort før tid. Og i de døende minutter får Jonas Bo Ottesen staffespark. Som han desværre selv sparker forbi.

Vi trænere mente vi kunne have spillet bedre. Men vi må jo nok også anerkende at det ikke var så let en modstander at håndtere, og glæde os over sejren. Og det gør vi også.

Kampens spiller blev Frederik Qvist.

Den hårdt spillet kamp kostede desværre målmand Niklas Gisler en længerevarende skade. Han blev brutalt jordet, da han er ude af feltet for at cleare en lang bold. Og falder og slår skulderen af led.

Det er vi rigtig træt af. Men håber Niklas er tilbage i slutning af sæsonen.

Emil Laursen erstattede i målet. Og gjorde det flot.

Også Lasse Føns blev skadet. Han er forhåbentlig ikke ude så længe.

Så blev det lørdag den 12/5. Og tid til lokal opgør ude mod BPI.

Vi var noget ramt af skader og afbud. Og måtte se bort fra Mikkel Marcher, Lasse Føns, Jakob Bruun, Kasper Kjærulff og Niklas Gisler.

Men vi kom afsted med et udmærket hold alligevel.

Vi vidste at BPI har nogle gode offensiv spillere, og vi plejer også selv at score. Så vi regnede absolut ikke med en målløs kamp. Men det var lige hvad det blev. Ret sjældent i serie bold.

Det var dog en rimelig point fordeling, da begge hold har deres chancer. Og kunne både have tabt og vundet den kamp.

Det var ikke nogen særlig velspillet kamp. Dertil var banen for dårlig med meget langt græs.

Kampens spiller blev Frederik Jochumsen, som afløste Gisler i målet.