image
Morten Gram
08. april 2018 kl. 20:41

Serie 3 tophold efter ny lokalopgør sejr.

Klubbens bedste hold skulle lørdag forsøge at følge op på den fine sæsonstart med 6-1 sejren over BPI.

Dagens modstander var naboklubben FFF.

Og det var som forventet en bedre modstander end i første kamp.

Vi kommer dog godt fra start og fører 2-0 efter 10 minutter på mål af Lasse Føns.

Og senere hvad der tilsyneladende var et selvmål. Vi kunne ikke rigtig blive enige om hvorvidt nogen af vores eller FFF´s spillere havde den sidste berøring på et indlæg. Og da vi ingen Harry Kane har, der vil stjæle et mål, noterer vi den som et selvmål.

FFF kommer igen og reducerer inden Lasse Føns scorer direkte på frispark. Og vi kan gå til pausen med 3-1.

Og en mand i undertal da samme Føns desværre ikke kunne holde mund overfor dommeren.

Det var der i øvrigt mange der havde svært ved. FFF får også et gult kort efter brok.

Og dommeren var desværre lidt medvirkende til en lidt nervøs og frustreret stemning på banen pga - skal vi kalde det en usikker - præstation.

FFF reducerer i starten af 2.halvleg, også direkte på frispark.

Generelt får vi lavet for mange frispark tæt på vores mål. Ofte efter nogle unødvendige boldtab.

Det skal vi se at få gjort bedre fremover.

Resten af kampen bølger frem og tilbage med de fleste store chancer til os for at lukke kampen.

Det lykkedes vi ikke med. Men da FFF heller ikke får scoret, kunne vi juble da dommeren fløjtede af.

Kampens Spiller blev 2-måls skytten Lasse Føns. Tæt fulgt af Frederik Qvist med en stærk kamp på den defensive midtbane. Martin Mauer var også fremragende på venstre back. Den times tid han spillede. Efter hans lange pause pga korsbåndsoperation er han endnu ikke klar til at spille fuld tid.

Det glæder vi os til at han kan.

Og vi er nu sammen med Fredericia KFUM i spidsen af rækken som de eneste 2 hold med max points.

Og netop KFUM er næste modstander.

Denne gang på udebane. Lørdag kl 15.30.

Det bliver en meget svær opgave mod et rigtig voksent hold med masser af fysik og rutine.

Desværre mangler vi mindst 3 spillere der normalt ville være i startopstillingen pga skade og familie fester.

Men vi vil selvfølgelig gøre alt hvad vi kan for at prøve at matche dem.

Og skabe en rigtig topkamp.

Tak til de mange der var oppe og se os slå FFF.

Det sætter vi pris på.

Og håber mange har tid og lyst til at tage turen til KFUM Parken på lørdag for at støtte os i et ægte top- og lokal brag

2024 14. april kl. 11:08
Serie 3 taber fortjent 1. holdets tredje turneringskamp i år, gik ikke som forventet. Læs mere her: