Menu

General forsamling 2017

image
22. marts 2018 kl. 06:38

I går aftes afholdte fodbold klubben, sin årlige generalforsamling. Det var som mange andre foreninger ikke det store ryk-ind, der just kom. Men lidt folk ud over bestyrelsen dukkede op og fik mulighed for at debatere i forhold til årets beretning fra formanden.

Det startede med at Kim Stewen takkede folk for at dukke op, og gik direkte i gang med at finde dette års diregent. Fra bestyrelsens side, havde de bedt Flemming Nielsen om at styre det og da ingen andre prosterede, fik Flemming dermed ordet. Han kunne så konstatere at generalforsamling var indkaldt rettidigt i både SPORT bladet og på hjemmesiden.

Så fik Kim Stewen igen ordet og gik i gang med formandens beretning. Vi vil ikke just komme ret meget ind på den her, grundet at den sendes rundt til medlemmerne snarest muligt i et nyhedsbrev. Men dog kan vi fortælle at han roste de frivillige som der havde taget en rigtig god tørn i årets løb, heri blandt både EGIF CUP udvalget og folk omkring Fredericia KF. Det skal også siges at han også huskede at rose alle de dygtige trænere, som der uge efter uge, gjorde at klubben kunne fungere. Uden dem, ingen klub.

Der blev så givet ordret frit, efter formandens beretning og flere spurgte ind til wc ovre ved kunstgræsbanen, hvilket der stadig undersøges om tilladelser hos kommunen osv. Der blev også nævnt at der var blevet afholdt fællesspisning med god succes.

Efter det, fik Søren Frank ordet, som præsenterede årets regnskab, som viste en beskedent overskud. Det blev blev godkendt og så fik folk mulighed for at spørge ind til diverse poster i selve regnskabet. Der var kun et par enkelte ting, folk gerne vil have udpenslet lidt og de fik svar på tiltalte. Dog var der en enkelt post, som der var bestyrelsen ubekendt og den ville de gå videre med. 

 

Så kom vi til punktet: Indkommende punkter. Hvilket ingen, der var kommet af i år.

Så gik vi til selve valgene. Det gik ganske hurtigt, da den tidligere bestyrelse alle havde ønsket genvalg og på ingen af posterne, var der nogle der stillede op som kandidater. Så den nye bestyrelse ser således ud:

Formand: Kim Stewen

Kassere: Simon Jakobsen

Bestyrelsesmedlem: Karsten Pedersen

Bestyrelsesmedlem: Mads J. Hansen

Bestyrelsesmedlem: Keld Wesenberg

Suppleant: Søren Frank

Suppleant: Jan Østergaard

Det samme er gældende for billagskontrollanterne: Benny Mikkelsen og John Meldgaard. Billagskontrollantsupleant: Lis Pimenta

Årets lederpris blev så overrakt af Karsten Pedersen, der fortalte hvorfor at dette i år var til faldet, denne her træner, som der er Allan Højmark Pedersen. Det skyldes det gode engagement, på både uden og inden for banen og den store indsats i både børne afdelingen og ungdomsafdelingen. Han fik overrakt et lille diplom og et par flasker vin. 

Karsten forsatte og kaldte så også Flemming Nielsen op, for at han skulle anderkendes for hans 40 årige virke i klubben og fik i den anledning en flaske rom.

Til sidste blev der fortalt at konkurrencen om det nye slogan for klubben var: EGIF FODBOLD Fodbold & Fællesskab, som der snarest vil være at se på diverse brevpapirer og på trænernes nye beklædning. Konkurrencen blev vundet af Mikael Busse, som der vil modtage gevinsten, når han ankommer i klubben igen.

Til sidst takkede formanden de fremmødte folk, for at komme forbi.

 

 

Luk