Menu

Fætter BR CUP 2018 blev en succes

image
Mads J. Hansen
28. april 2018 kl. 10:49

Sidste weekend stod på årets Fætter BR Cup

Som noget nyt, havde vi valgt at både der skulle være gratis frugt til børnene og et gratis legeland. Det er vi slet ikke i tvivl om længere, at det bare er sagen. 

Ud over det, så havde vi valgt at samle alle banerne samme sted. Det fik vi også ros for. Tilmed gav det også en mere samhørighed og det gjorde også at folk havde nemmere ved at overskue det.

 

Selve dagen blev en god oplevelse, med få svipsere undervejs.

Vi kom desværre i mangel af nogle dommere på 3-mands banerne, men heldigvis var både forældre og trænere gode til at træde til og hjælpe, så de kampe også blev dømt. Som sagt, så beklager vi at det skete og det er også noget vi vil have med i overvejelserne til næste år. 

Men ud over det, så blev vi også blæst bagover af folk, som der ville købe pølser, pølsehorn, pizzasnegle og sodavand. De tidligere år, har vi aldrig haft så mange folk på banerne og det kunne vi også mærke. Vi var lidt underbemandet i forhold til det. Men alt i alt, gik det og vi håber ikke at folk føler at de stod for længe i kø, til at købe noget. 

En stor ros, skal gå til alle de frivillige, som der gjorde dette års Fætter BR Cup muligt. Uden de frivillige, ville sådan et kæmpe arrangement, aldrig kunne lykkedes.

Vi takker for besøget til alle holdene, spillere, forældre og bedsteforældre, Vi håber at i kommer igen, næste år :-)

Luk