Menu

Tak for opbakningen i fredags

image
Mads J. Hansen
04. september 2017 kl. 19:12

I fredags afholdte fodbold klubben igen fælles spisning.

 

Lige som sidst, var der stor opbakning til arrangementet og med lidt hiv & sving, rundede vi 60 personer. Dog så det ud til at vi et par dage før, skulle til at aflyse, for vi havde sat os som minimum at skulle runde de 40 personer, før at vi ville gennemføre det. Det lykkedes jo også ganske fint og vi var absolut glade for at folk gad at tage sig tid, til at mødes en fredag aften.

Det eneste "store" arbejde på dagen, bestod i af samle bordene og få lidt dug på dem. Tilmed havde de så også samtidig fundet de 2 bedste grill-mestre, i Erritsø, som kunne holde gang i grillene, så det gik bare i en højere enhed, det hele. 

Menuen bestod af pølser, kyllingspyd, flødekartofler, blandet salat og kalvesteaks. Vi havde allieret os med SuperBrugsen og vi blev ikke skuffet. Det fejlede absolut intet og der var også så folk kunne få lidt med hjem bagefter. Heldigvis valgte en større flok at blive og hygge og se landskamp. Så der blev tændt for tv´et og med en god kamp, hvor Danmark vandt 4-0, fejlede stemningen hellere ikke noget.

Igen, igen - Vil vi gerne takke alle jer personer, som der var med til at gøre aftenen til en god aften og vi håber at se jer igen, når vi disker op med næste fælles spisnings arrangement. Så hold øje med EGIF Fodbold´s facebook side eller her på hjemmesiden.