Menu

Suppe og senior opstart

image
Mads J. Hansen
04. februar 2017 kl. 17:03

I dag tog senior afdelingen første spadestik til den nye sæson.

Det benyttede knap 30 spillere sig af og indfandt sig på kunstgræs banen kl. 13.00. 

Som senior formanden sagde: Det ser fornuftigt ud, men jeg havde håbet på lidt flere. For jeg har bestilt suppe til 50 personer.

 

Det blev så samtidig første gang hvor den nye 1. holds træner Ian Højgaard kunne se flokken an og der blev spurgt lystigt ind til flere personer, som alligevel efter en lille vinter pause, gjorde det fornuftigt.

Da folk kom på banen, gik de lidt i gang med lige at tage nogle løbeture. Specielt de lidt "ældre", der lige skulle have gang i musklerne.

Så efter 10 minutters små hygge og lidt bold frem og tilbage, blev folk kaldt sammen og senior formanden Karsten Pedersen fortalte lidt om planerne for dagens træning og videre plan.

 

Efter det, fik folk lige et par runder på banen i let løb og så blev der inddelt 4 hold. Meningen var at alle skulle møde hinanden og bare spille bold.

      

Så efter 45-50 minutters spil, fik de lige en runde mere, for at få benene løsnet lidt op og så var der mulighed for at strække lidt ud. Så inden de blev for kolde, blev de sendt i bad og fik af vide at suppen var klar i klublokalerne.

Under suppen, tog Karsten igen ordet og fortalte lidt om det rent lav-praktiske i forhold til tøj, opstart de næste par uger osv. mens der blev delt suppe rundt.

Det var hyggelig opstart og nu begynder det hårde arbejde, allerede fra på tirsdag af.

1. + 2. + 3. senior træner hver tirsdag og torsdag fra kl. 19.00 på kunstgræsbanen og hvis du ikke havde mulighed for at kigge forbi i dag og gerne vil spiller senior bold i år, er du mere end velkommen til at komme forbi og træne med. Med hele 3 hold, burde der være en mulighed for at kunne finde et hold til dig.