Menu

Sæsonen slut for senior

image
Karsten Pedersen
07. november 2017 kl. 22:06

Efterårssæsonens sidste seniorkamp blev spiller, da Vejle Boldklub besøgte os i hvad der på forhånd var udråbt til et nedrykningsdrama. For at sikre os serie 3 til næste sæson skulle vi enten have minimum 1 point eller Juelsminde skulle sætte point til mod Fredericia KFUM, som spillede samtidig. At lægge skæbnen i KFUM’s hænder var ikke ønskeligt, så derfor spillede vi for selv at sikre os pladsen.


Kampen blev grebet an med stor koncentration og stor vilje, og selvom VB langtfra var imponerende, skal der ikke tages noget fra vores egen præstation. Det blev en storsejr på 7-0, hvor kampens spiller Jonas Bo scorede 4 mål. De andre mål blev scoret af Frederik laursen (2) og Lasse Føns. Kampen blev også brugt til comeback til Martin ”Mauer” Holm, som har tilbragt næsten 1½ år på sidelinjen grundet korsbåndsoperation – vi glæder os til at se mere i fremtiden på banen.
Da Fredericia KFUM samtidig gjorde deres pligt og hentede sejren mod Juelsminde, endte vi efteråret med en 5. plads, i alt 5 point ned til stregen.

I sommerpausen valgte vi af nød at nedlægge klubbens u19 hold og rykke alle spillere op til seniorafdelingen. Størstedelen af spillerne indgik i en stor førsteholdstrup, som havde mistet 13 spillere fra forårets trup. Derfor var det både med spænding og en vis nervøsitet vi gik ind i gang med efterårets kampe. Der har været flere meget positive oplevelser, men også kampe, hvor vi kunne se at vores trup lige mangler de ekstra kilo, flere seniorkampe eller bare flere år – alt sammen noget, som gerne skulle komme naturligt de kommende år.

Spillere og trænere kan nu gå på en fortjent pause. Til forårssæsonen næste år forventer vi ligesom i efteråret at have en stor førsteholdstrup. Vi både håber og regner med alle de nuværende spillere fortsætter, men håber på et par ekstra som returnerer fra skader, udlandsrejse eller andet. Udover det skal alle andre også være velkomne til at møde op og være en del af hele seniorafdelingen.

Klubbens andethold har ikke spillet turneringskampe de sidste 3 uger, men de har fortsat træningen alligevel. De har i efteråret ikke haft en super sæson resultatmæssigt, men der har været flere kampe, hvor man efterfølgende har stået med tanken, at der ikke manglede ret meget førend man kunne hente points.

Som nævnt kan alle spillere nu gå på en fortjent pause fra turneringskampe. Der er dog frivillig træning hver torsdag kl. 19.00-21.00. Det vil som udgangspunkt være fælles med både første- og andetholdet, men hvis der er mange spillere, vil det være muligt at dele op. Der varmes op og spilles efterfølgende til to mål.
Det begynder torsdag den 9/11 og er til og med 7/12. Så er der en julepause til 4/1, hvor der igen vil være fællestræning om torsdagen.
Officiel opstartsdato bliver 27/1 kl. 15.00 – mere information, når vi nærmer os dagen.

Trænerpåsætningen for det kommende år er ligeledes næsten faldet på plads, idet Erik Paulin og Morten Gram fortsætter omkring førstesenior og Søren Madsen og Alex Christensen fortsætter omkring andensenior. Dog vil vi bruge vinterpausen på at forsøge at finde en ekstra træner til at være omkring andetholdet.