image
Morten Gram
18. september 2016 kl. 21:51

Serie 2 vinder svær udesejr.

Efter en skuffende start på sæsonen havde klubbens bedste hold vundet den vigtige bundkamp ude mod Gauerslund i forrige runde. Vores håb var at det skulle være starten på en række gode kampe og flere sejre. Og vi havde egentlig ikke nogen grund til at tro vi ikke kunne få point med hjem fra Tørring i weekendens kamp mod rækkens nummer 2. Bortset fra FC Horsens er der ikke et hold i rækken, der ikke er bedre end de nemt kan tabe til alle. Vi var noget på hælene i det meste af 1.halvleg. Og kom da også bagud 2-0.

Men heldigvis lavede Tørring en stor fejl i forsvaret i slutningen af 1.halvleg, som Lasse Føns iskoldt udnyttede. Så det var et noget bedre udgangspunkt til snakken i pausen. Vi rokerede lidt rundt. Og spillerne gik til 2.halvleg med en god attitude. Og det gav bonus.

Først udlignede vi et kvarter før tid, da hjemmeholdets målmand fumlede bolden i mål efter hårdt pres fra os på et indlæg. Derefter var det lidt frem og tilbage med gule kort til begge hold og en kæmpe chance til Tørring. Men 5 minutter før tid lavede Lukas Mortensen et rigtig flot forarbejde, så Frederik Kristiansen kunne score til 3-2 og afgøre kampen.

Et imponerende comeback.

Og nogle rigtig glade spillere og trænere da kampen blev fløjet af. Med 6 point i de 2 sidste kampe ser det hele pludselig meget bedre ud. Men vi skal holde skruen i vandet, og stadig gå til alle træninger og kampe med den helt rigtige kombination af indædt vilje og godt humør og tro på egne og holdkammeraters evner.

Kampens spiller blev meget fortjent Dennis Madsen.

Men også ros til Lasse Grøn, Jimmi Pedersen og Frederik Kristiansen

2024 14. april kl. 11:08
Serie 3 taber fortjent 1. holdets tredje turneringskamp i år, gik ikke som forventet. Læs mere her: