Menu

Serie 2 slår nr. 1 på udebane

Morten Gram
02. oktober 2016 kl. 18:46

Klubbens bedste hold skulle i weekenden revanchere den store skuffelse fra forrige weekend, hvor vi tabte 5-0 i et vigtigt bundopgør mod Hover.

Umiddelbart lå det ikke i kortene at vi kunne få point med hjem, da vi skulle til FC Horsens og møde rækkens absolutte tophold. Hjemmeholdet åbnede sæsonen med 0-0 og havde så vundet de efterfølgende 8 kampe. Bl.a 3-2 hjemme hos os.

Og da vi pga skader og afbud måtte undvære stamspillere som Dennis Madsen, Lasse Grøn, Lukas Mortensen og Xhavit Hasani, måtte FC Horsens jo være kæmpe favoritter.

Men vi kommer godt fra start, og Stefan Printtans bliver spillet flot fri efter få minutter. Men brænder.

Desværre laver Jimmi Pedersen selvmål midt i 1.halvleg. Men Jesper Riis udligner sikkert på en flot frispilning.

Kort før pausen bliver Stefan Printtans revet omkuld i feltet. Alle tilskuere, spillere og dommeren så det. Men af en eller anden grund valgte dommeren ikke at dømme det.

Og det fik desværre undertegnede til at reagere lidt for voldsomt på sidelinjen med et lidt upassende sprogbrug. Ikke så højt at det kunne høres på banen. Men linjedommeren hørte det og kaldte dommeren over. Og jeg blev bortvist.

Selvfølgelig ikke i orden at man som træner er overtændt, og giver dommerne mulighed for at bruge kortet.

Men vi er jo heldigvis 2 trænere, og Bo Schjermer styrede resten af kampen. Med støtte af holdleder Jesper Thrane.

Spillerne skal roses for at kæmpe indædt, og vi kunne vi holde FC Horsens fra at score. Og med en mand i undertal pga gult kort lykkedes det endda Lasse Føns at heade bolden i kassen til 2-1 15 minutter før tid.

Resten af kampen fightede spillerne resultatet hjem. Debutanten 17-årige Philip Duer Kammer fik endda en kæmpe chance kort før tid, da han lige var blevet skiftet ind. Men målmanden reddede.

Men 2-1 var jo nok, og der kunne jubles da dommeren fløjtede af. Og vi kunne sætte 3 vigtige points ind på kontoen.

Kampens spiller var Rasmus Andersen, der fik comeback efter en pause siden efteråret 2015. Dog med en enkelt kamp for BPI i foråret. Og imponerende at Rasmus efter så lang en pause leverer så god en kamp.

Rigtig godt at have ham med igen.

Der var også comeback til Martin Mauer Holm efter en skadespause siden Maj. Desværre blev det ikke til mange minutter, før han igen måtte ud med skaden. Vi håber det ikke er så alvorligt, så han kan nå at være med i nogle af de sidste kampe.

Og de bliver alle vigtige. Med 4 kampe igen er vi stadig presset i en meget tæt bundkamp.

Vi spiller hjemme på lørdag den 8/10 kl 15.30 mod Vejle FC.

Vi håber på mange vil støtte os.

Morten Gram

2024 14. april kl. 11:08
Serie 3 taber fortjent 1. holdets tredje turneringskamp i år, gik ikke som forventet. Læs mere her: