Menu

Serie 2 kom skidt fra start

image
14. august 2016 kl. 19:54

Serie 2 åbner sæsonen med et bittert nederlag.

 

Klubbens bedste hold lagde lørdag ud med en hjemmekamp i sæsonens første kamp.

Vi mødte Hover, som vi havde mødt i en træningskamp 2 uger forinden. I den kamp havde vi bemærket en meget hurtig og stærk højre kant. Derfor havde vi sikret os med at sætte Lasse Grøn og Jimmi Pedersen over i den side.

Og det kom til at holde stik.

Hover spillede konsekvent på deres gode kantspiller. Men der kom ingen chancer ud af det. Og vi kunne til gengæld komme til en masse spil, især iscenesat af Lars Andersen fra højre back. Og som med lidt mere opmærksomhed/parathed/dygtighed havde givet os en masse store chancer.

Desværre sparker Hover et frispark direkte ind fra 40 meter første gang de rammer vores mål. Flot sparket men normalt ikke en afstand man skal kunne score fra.

Efter ca 35 minutter får Hover en omstilling efter et boldtab fra vores side, og desværre er det deres højre kant der får chancen. Han sparker chancen flot ind via undersiden af overliggeren.

Ret surt med 2 mål på 2 afslutninger mod vores mål...

Vi fortsætter presset og reducerer kort før pausen efter et af mange hjørnespark, Det er lidt usikkert, men vi vurderer, at det er Jesper Olesen der rører bolden sidst.

2.halvleg er et stort pres mod Hover. Som fik deres store profil skadet i slutningen af 1.halvleg, og derfor ikke rigtig truede os på kontra angreb.

Men de forsvarede sig flot og lykkedes med at køre en 2-1 sejr hjem.

 

Efter kampen stod vi med en rigtig træls fornemmelse. Vi havde egentlig leveret en acceptabel indsats. Og med bare lidt mere kvalitet i og omkring Hovers målfelt, hvor vi tit var, havde vi sagtens kunne have vundet den kamp.

Kampens Spiller blev Jesper Olesen. Men også gode præstationer af Lars Andersen, Dennis Madsen, Lasse Grøn og Jimmi Pedersen.

Der var debut til 17 årige Frederik Jessen. 

 

Vi må så sørge for at finde den sidste kvalitet/parathed, så vi kan få nogle sejre.

Og gerne allerede på tirsdag hvor vi igen spiller hjemme. Kl 19.00 mod FC Horsens.

 

Vi håber på folk på lægterne til at støtte os.

2024 26. marts kl. 07:13
Serie 3 klar til sæson start Serie 3 klar til sæson start - sådan da
2024
02. marts kl. 16:21 EGIF FODBOLD var medarrangør ved Royal Run-træning i marts
2024
29. februar kl. 06:00 EGIF’s lederpris 2024
2024
25. februar kl. 11:24 1.holdet taber fortjent
2024
23. februar kl. 13:31 Generalforsamling for 2023
Luk